Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.154
- Поени од реакции
- 30.279
седи маЌе ме фатеше и без да го знаев случајот
Конкретно за бабата, а познавајќи го делото и топтан двата
седи маЌе ме фатеше и без да го знаев случајот
Конкретно за бабата, а познавајќи го делото и топтан двата
Оти ја тргна песната маседи ма
Атлетико > ИнтерBijons > cholismo
Еден куп примери можам да извадам вакви ама ме мрзи да се замарам.Види му фаца бре, прав производ на таа вештачката паразитска творевина Југославија.
Тешки ретардоси излегоа од таа генерација, неможеа да фатат чекор со времето и умреа со државата. Мртов незакопан е овој.
Во Хрватска, го имав постирано поназад.Realno ne pamtam bar na ovie prostori da e priznaeno edno delo, a da ne uspeat da go najdat teloto posle tolkav period, ova mislam deka e unikaten primer koga veke e priznaeno ubistvo, do detal, a pritoa da ne uspeat da dojdat do lokacijata na teloto tolkav vremenski period.
Језива е, ко да убила некој со 30 убоди. Знаеш колку IQ имала?
Која е оваа?Језива е, ко да убила некој со 30 убоди. Знаеш колку IQ имала?
110. Малце погоре од балканските копераџии.
Си го убила дечкото или сопругот не знам што и бил со 30 убоди и пукање во глава, зошто сакал да ја остави, а таа го сакала само за себе.Која е оваа?
Па сарказам беше тоа моето за таквите мислења. Ако си грдо селанче, колку што си погрдо, толку повеќе си опасно и нерачунливо. За грев, грд да не си, ќе те уапсат.Пресмешно ми е и за овие и за Палчо, дека многумина реагираат на надворешниот изглед на засегнатите и како тоа е доказ за било што. Дека според надворешниот иузглед кај уапсените, форумџиите знаеја кој колку е крив. Кој е најголем ѕвер проценуваа според физиономија. Прејако.
Од овие само Карла Хомолка, Мајра Хиндли и Ејлин Вурнос ги препознав.Другиве не ми се ниту на лик познати.Прегледај го приврзокот 412176
Овие сите кутри женички се сите жртви на злоставување како деца од страна на татко, очуви, роднини, мажи, убивани и мачени по логори, сецкани на делови додека се сеуште живи, починале во агонии, им биле вадени нокти, заби, им биле убивани деца пред очи, биле сулувани со метли... Сите слики се настанати после немилиот настан кај оние кои што останале живи и кај сите точно се гледа тагата и очајот и стравот од она што го доживеале.
Кога ќе ја сретнеш во кафана ќе си речеш ех обична жена бабичка слатка, селско женче. Ама не, овие жени се жртви, немоќни и истрауматизирани за цел живот, оние кои за среќа или несреќа останале живи.
Е не се за грев женички, овие жени се најбесчуствителните убијци на светот на сите времиња. Една силувала и убила 13 деца, друга запалила 12 старици, трета била докторка што за инает им ставала смртоносни инекции на пациентите, ете само за да си гледа како се мачат, друга била најбруталната жена после Менгеле во логорите, некоја од овие убила 22 недолжни мажи, татковци, синови нечии зошто и раскинал дечкото, некоја имала фетиш да им сече гениталии на деца, друга да ги варе и јаде и кое од кое поодвратно и полошо злосторство и тоа повеќекратно, зошто заедничко на овие жени им е тоа што еден ист злочин направиле повеќе од 5 пати. И немале ни емпатија ни симпатија спрема жртвите. Ништо, животни.