Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.364
Поени од реакции
6.479
Каков распад бе идиоту, за еден статус ли? :pos:
Да беше тоа така муртинецот ќе паднеше 300 пати.
Ај ај, сеа е “за еден статус”, после ќе биде “за една коалиција”. Не се нервирај Дарче, не сум ти ја крив што врсниците твои се искинаа од ебење низ градов додека ти со бубуљици од дркање ги научи сите села во Украина :LOL: Али не губи надеж, ќе те освети Апасиев еден ден! Ќе дојдат твоите пет минути па макар со изгласани бугари у устав и коалиција со ВМРО/СДС/ДУИ.

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.874
Поени од реакции
7.138
Ај ај, сеа е “за еден статус”, после ќе биде “за една коалиција”. Не се нервирај Дарче, не сум ти ја крив што врсниците твои се искинаа од ебење низ градов додека ти со бубуљици од дркање ги научи сите села во Украина :LOL: Али не губи надеж, ќе те освети Апасиев еден ден! Ќе дојдат твоите пет минути па макар со изгласани бугари у устав и коалиција со ВМРО/СДС/ДУИ.
Мицкоски јавно кажа дека ќе коалицира со СДС еднаш, па гледаме дека на анкетите пак растура. Само изборите и настаните по изборите ќе покажат кој колку ќе стиска муда.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
A што е работата со Спасен пејачот, што изјави давал пијан?

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.874
Поени од реакции
7.138
Па нека каже и Апасиев можда ќе растури и он :LOL:
Љубоморни сте дека на 8 мај Левица ќе згази на избориве и буквално влада нема да има без нив. :icon_lol:
Левица што направила во Собранието за овие 4 години е повеќе од што сите направиле во овие 33 години.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.759
Поени од реакции
3.799
Војна на информации.
Фуки вика дека има снимка кај што се гледа дали напаѓа џандар, ама мвр ја избришале.

Некако ептен симптоматично е неговово апсење 2-3 дена откако ги извади документите, а ботовите на вмро не престанаа да се му се закануваат дека ќе биде уапсен.
Многу брзо се случи се, не оставија ни да подзаборавиме :icon_mrgr:

Последно уредено:
Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.364
Поени од реакции
6.479
Љубоморни сте дека на 8 мај Левица ќе згази на избориве и буквално влада нема да има без нив. :icon_lol:
Левица што направила во Собранието за овие 4 години е повеќе од што сите направиле во овие 33 години.
Искрено појма немам што направила и што можела Левица овие 4 години со двајца пратеници освен што гракаа маваа по микрофони. Ја никаква промена не осетив у моето секојдневие. Комплет небитен циркус за сиромаштија што прати будно трет канал за да начека како Апасиев им се дере на други пратеници, а овие на кур не го ставаат.

Остај ме да си бидам љубоморен.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Војна на информации.
Фуки вика дека има снимка кај што се гледа дали напаѓа џандар, ама мвр ја избришале.

Некако ептен симптоматично е неговово апсење 2-3 дена откако ги извади документите, а ботовите на вмро не престанаа да се му се закануваат дека ќе биде уапсен.
Многу брзо се случи се, не оставија ни да подзаборавиме :icon_mrgr:
Алооо карпош соколи не се нервирај ќе направи уште некоја џамија оној четникот во Карпош, само полека :D

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.473
Поени од реакции
24.693
Тој Фуркан треба да лежи во затвор и да е невин за ова. При неговото ,,новинарство" има ептен двојни аршини кон Македонците и Албанците.
ama tvojot gospodar ne vika taka.

doprva doaga naplata.
Автоматски споено мислење:

Фуркан заслужува да биде уапсен без разлика на се, дпмне ако коалицира со дуи во било кој случај после 8 мај ќе се распадне и пред сдс така да не навивам за ништо лошо јас, реалноста е таква во нашата држава што од ова што го живееме денес нема назад, кога тогаш државата ќе биде судрена со тој проблем а и самото Скопје, лажниот мир нема ништо да смени, напротив ќе донесе уште полоши времиња за сите нас.
dui vlaga u igra samo ako levica otkine dovolno makedoski mandati mada mozno e da bidi i samo del od dui. ako ne vlezat u vlada ciganite, turcite i sela ke moze da se pridobijat bez ali i co.

Последно уредено:
Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.760
Поени од реакции
5.694
Ова со фуркан после гостување во инфомакс и документи ми е ептен местена комуњарска тактика, го уапсиле и снимаат за после од дпне да биде ослободен но дамката да остане врз дпне во очите на јавноста. Но Фуркан и онака е тежок радикал и таман за апсење според мене :tvg:
Кој бре се плаши од Фуркан па треба да биде апсен? УДБАШКИ методи на сдс.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.408
Поени од реакции
9.037
Ова со фуркан после гостување во инфомакс ми е ептен местена комуњарска тактика, го уапсиле и снимаат за после од дпне да биде ослободен но дамката да остане врз дпне во очите на јавноста. Но Фуркан и онака е тежок радикал и таман за апсење според мене :tvg:
Garant e medtenka, utakmicava se igra Konjare, problem pravat luge od Aracinovo, znaci ne se lokalni lugevo, i vo celiov slucaj bas i Furkan se naoga tamu. Znaeme deka e novinar ama kako bas tamu se najde vo nekoja pustelija.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.760
Поени од реакции
5.694
Garant e medtenka, utakmicava se igra Konjare, problem pravat luge od Aracinovo, znaci ne se lokalni lugevo, i vo celiov slucaj bas i Furkan se naoga tamu. Znaeme deka e novinar ama kako bas tamu se najde vo nekoja pustelija.
False flag operation, но многу лош глумец одбраа.

И да не е местенка кој може да го брани..

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.707
Поени од реакции
21.219
Најдобро ќе беше џандарот да се акне од пајакот како во времето на Оливер Спасовски, и сите ќе си живеевме среќно и весело до крајот на нашите животи. Ама не џандарот морал да враќа плус да ги потикнува секусулните желби на шарените, па дури и Димче Апасија да мора да ја брани Фурканица !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom