Фан клуб - РК Вардар

Ако се они ќе биде џекпот, они стандардно вложуваат милионски суми во ракомет, ама ајде да видиме да почекаме пресот, ми се допаѓа што пишува дека имаат долгорочен план…

Ако се они ќе биде џекпот, они стандардно вложуваат милионски суми во ракомет, ама ајде да видиме да почекаме пресот, ми се допаѓа што пишува дека имаат долгорочен план…
А кога ќе ми текне едни деца цело време глушат како сме биле партиски клуб... браво за Борко и управа само напред.п.с нели беа тие едно време спонзори ?

Ова е добра вест чим влегува германски спонзор во Вардар , се надевам во следниот период ке се почне со потпишување на нови подобри играчи за следна сезона ...

Има логика.
За нив би бил вистински потег пред да го почнат пробивањето на пазарот, а вложуваат во ракомет во Европа, не дека не.

Сепак не ми се верува дур не видиме. Некако премногу совршено ми звучи во моментов.

Јас уште не можам да се помирам дека ланска сезона титула ни земаа слепциве Кирчолоидски и тоа со уште послаб состав...
Па и не само титула, ни во Европа не игравме во групи ради нив.

Јас уште не можам да се помирам дека ланска сезона титула ни земаа слепциве Кирчолоидски и тоа со уште послаб состав...
Па и не само титула, ни во Европа не игравме во групи ради нив.
А оваа сезона Тиквеш..

браво охрид ова беше најдобрата партија.
ваква бруталност и криминалното судење не сум видел
покрај чаневски за следната сезона се спремаат уште две добри засилувања

Последно уредено:
А оваа сезона Тиквеш..
Добро, овде игравме без цел тим, со Мишевски и Карапале во напад. Не може да се замери.
Ама лани човече, со подразболен Тале бевме само, сите други играа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom