- Член од
- 13 август 2019
- Мислења
- 681
- Поени од реакции
- 3.678
Ако се они ќе биде џекпот, они стандардно вложуваат милионски суми во ракомет, ама ајде да видиме да почекаме пресот, ми се допаѓа што пишува дека имаат долгорочен план…Liquy Moly?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се они ќе биде џекпот, они стандардно вложуваат милионски суми во ракомет, ама ајде да видиме да почекаме пресот, ми се допаѓа што пишува дека имаат долгорочен план…Liquy Moly?
А кога ќе ми текне едни деца цело време глушат како сме биле партиски клуб... браво за Борко и управа само напред.п.с нели беа тие едно време спонзори ?Ако се они ќе биде џекпот, они стандардно вложуваат милионски суми во ракомет, ама ајде да видиме да почекаме пресот, ми се допаѓа што пишува дека имаат долгорочен план…
Има логика.LIDL
За нив би бил вистински потег пред да го почнат пробивањето на пазарот, а вложуваат во ракомет во Европа, не дека не.Има логика.
А оваа сезона Тиквеш..Јас уште не можам да се помирам дека ланска сезона титула ни земаа слепциве Кирчолоидски и тоа со уште послаб состав...
Па и не само титула, ни во Европа не игравме во групи ради нив.
Неко меџу нама није нашбраво охрид ова беше најдобрата партија....против бруталноста и криминалното судење
Они се. Точно инфоСега слушнав муабет дека Кемпа е најавуваниот спонзор. И дека има интерес и за ФК.
Добро, овде игравме без цел тим, со Мишевски и Карапале во напад. Не може да се замери.А оваа сезона Тиквеш..
Kempa? Германскиот производител на спортска опрема?Они се. Точно инфо![]()