Исчезнати лица

Член од
5 март 2018
Мислења
16.322
Поени од реакции
18.547
Уште кога се зголеми потрагата синоќа и активно се пребаруваа автомобили и подруми со форензика се знаеше на кај оди работата

Член од
14 април 2012
Мислења
32.470
Поени од реакции
65.775
Што треба да ти се врти низ глава, да убиеш двегодишно дете?

Член од
13 април 2021
Мислења
3.367
Поени од реакции
11.182
Како бре го убиле? Зошто? :place:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.686
Поени од реакции
21.163
Ја удриле со кола, го ставиле телото на детето во гепек и го фрлиле на депонија...
Вика дека ја удриле со службено возило за собирање смет, ја усмртиле на лице место, ја натовариле и ја фрлиле на депонија ... двајца мажи вработени во комунално на возраст од 50 години.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.547
Поени од реакции
22.457
Вчера гледав интервју со еден приватен детектив од Србија, има и канал, прави реконструкции на убиства на балканов и го гледам често. И ме интересираше што мисли.
Тој тврди 100% дека мајката е главниот во приказната и дури рече приказната ќе ја дознае јавноста во четврток. Не го сметам ич за нестручен торко, напротив многу знае, прави детални профили на сите убијци и жртви, многу логично и паметно размислува, копа, трага, секаде оди, истражува и ме изненади кога рече сигурен дека во четврток баш ќе се дознае се. За киднапирање од некој тој вели само будала ќе верува. Мислам дека оди накај тоа дека девојчето е продадено и споменуваше нешто истополови бракови, ајде ќе видиме...
И така би, се дозна во четврток..

Член од
3 јуни 2022
Мислења
1.497
Поени од реакции
3.625
Језиво :( не верувам да е со намера сигурно несреќен случај ама сакајки да се скријат да не одговараат се решиле на таков чекор.

Вика дека ја удриле со службено возило за собирање смет, ја усмртиле на лице место, ја натовариле и ја фрлиле на депонија ... двајца мажи вработени во комунално на возраст од 50 години.
Фиат панда не е возило за собирање на смет

Член од
5 март 2018
Мислења
16.322
Поени од реакции
18.547
Како ја удриле бе ???
Кај била мајката, кој знае колку време девојчето било само оставено во таа рушевината, до толку да не слушни никој, да не види ???

Член од
13 април 2021
Мислења
3.367
Поени од реакции
11.182
Е како мајката не го видела или слушнала сето тоа? За две минути не може да не слушнеш нешто …. Чудно е. Па и траги никакви од кучињата немаше најдено.

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.874
Поени од реакции
7.138
Ова убиство е многу слично со убиството на нашата Вања Ѓорчевска!
Нека почива во мир. :place:

Што е ова со убиствата на децата? Зошто нив ги плеткарат...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.466
Поени од реакции
41.942
Ова убиство е многу слично со убиството на нашата Вања Ѓорчевска!
Нека почива во мир. :place:

Што е ова со убиствата на децата? Зошто нив ги плеткарат...
ептен слично, егзекуција со прегазување

Член од
5 март 2018
Мислења
16.322
Поени од реакции
18.547
Е како мајката не го видела или слушнала сето тоа? За две минути не може да не слушнеш нешто …. Чудно е. Па и траги никакви од кучињата немаше најдено.
Сигурно имаа некакви траги ама не известуваа, не за џабе копаа деноноќно во таа околина со багери и пребарувани беа и автомобили и подруми

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.547
Поени од реакции
22.457
Биле вработени во комунално претпријатие, ама возилото било службена кола на претпријатието, фиат панда, не товарно возило.
А и не дека е битно возилото во случајот. Какви монструми ејј, да усмртиш ДЕТЕ што нема наполнето две години (веројатно ненамерно) и со цел памет да го ставиш во гепек и да го фрлиш телото на депонија. Како живееле мирно сите овие 10 дена???

Еве од информер:
- S.J. je osumnjičeni da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D.D. telo devojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su telo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a D.D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.874
Поени од реакции
7.138
ептен слично, егзекуција со прегазување
Слично во смисла на бруталноста на убиството на едно невино детенце кое најверојатно според податоците што ги прочитав е убиено заради родителите...

Дали за пари, дали за нешто друго, убиено е заради грешки на родителите.

Kajgana Shop

На врв Bottom