Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 мај 2019
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.196
Пропадна во земја гнидата, исчезна од лицето на земјата...а колку се пуваше во гради, живот даваше за СДС, твитови, heheнца, дури стигна и кај мртвиот Жаре еден на еден да му биде гостин.

Сега го нема, класично уцвикано urbano педерче, и твитовите си ги избриша, демек нема да му ги заборавиме овие бисери.

Прегледај го приврзокот 411705

Прегледај го приврзокот 411706

Прегледај го приврзокот 411707

Прегледај го приврзокот 411708
Како тоа никој не се обиде да направи едена (книга да издаде) ЗБИРКА со ВЕЛЕПРЕДАВСТВАТА на ова квислиншка инсталација.
Мислам дека истата би била распродадена за неколку дена, секој ќе сака да ги има овие “бисери“ за да се потсети со какви изроди си имаме работа.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.840
Поени од реакции
5.815
јас ќе гласам во првиот круг за претседателски, ако резултатите од првиот круг не се убедливи за дпмне во однос на стево бугарчето, и со гласовите во втор круг може албанците да го изберат во вториот круг ќе гласам само за парламентарни, претседалските во втор круг ќе ги бојкотирам. Но се ова зависи од првиот круг, после борис трајковски и стево веќе треба да се стави точка на тоа албанци да избираат претседател.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.520
Поени од реакции
24.787
Кон тоа и се стреми. А коалицијата со најголемите душмани на Македонија не е секогаш потребна за 61, па макар и деставилизација да има.
Автоматски споено мислење:

Истово важи и за лажните лавови, патриоти на батерии од ДПНЕ. Мјау.
dime ke zavrsi u zatvor ili u butel, ova mu se posledni izbori.

vie be kurtonite bez mozok kako i sekogas ja unistite makedonija. eve vi nacrtaa pak, kako grujo togas, ali ti uste veruvas u bajki... nemoj posle deka ne si znael ili zasto tolku se popushta a namerno glasas za opozicija i ja slabees makedonskata pregovaracka strana.

Член од
20 септември 2022
Мислења
1.875
Поени од реакции
7.141

vie be kurtonite bez mozok kako i sekogas ja unistite makedonija. eve vi nacrtaa pak, kako grujo togas, ali ti uste veruvas u bajki... nemoj posle deka ne si znael ili zasto tolku se popushta a namerno glasas za opozicija i ja slabees makedonskata pregovaracka strana.
Која македонска преговарачка страна? :pos:
Онаа што го амнестираше УЧК и коалицираше со него? Или онаа што ни со прст не мрдна кога се менуваше името?

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.196

Ми се чини или си навистина опседнат со Лефица!
Или пак сакаш да придонесеш за нејзиниот рејтинг со постојано потенцирање при што понекогаш користиш полувистини.
Според твоиве коментари многу поголема опасност за Македонската држава и Македонците се Лефица од здружените СС сили сдсССЦрпковисти + ЗНАМ + Балистите и очекуваш некој да ти поверува.

Кој според тебе ја сочинува Македонската преговарачка страна?

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.979
Поени од реакции
5.130
па типчето нон стоп со Северна се обрати у интервјуто. Иако никој тоа не го бара од него.
Да, никој од зоти Тачеми и неговите не бара користење на претставката „северна„, оти работата не е во барањето, туку во степенот на додворувањето и понизноста, кои Тачеми и комуњарите треба да ги покажат пред „меѓународната„, која им обезбеди власт во минативе 7г.

Да се потсетиме дека зоти Зоќеми самиот призна дека е подготвуван за доаѓање на власт од страна на “чадорот„.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.979
Поени од реакции
5.130
Да, и затоа ми е чудно зошто овој другиов не поентира на тоа.
„Другиов„ имаше повеќе можности да го брише подот со „првиот„ во текот од средбата и тоа повеќепати...само што „другиов„ глуми пристојност, ама тоа кај народот не „пали„.

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.506
Поени од реакции
990
„Другиов„ имаше повеќе можности да го брише подот со „првиот„ во текот од средбата и тоа повеќепати...само што „другиов„ глуми пристојност, ама тоа кај народот не „пали„.
да да мицко глуми смирноча како готово да ја има добиено партијата шах

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.840
Поени од реакции
5.815
Извежбан е малце мицко не е како на почетокот кога беше изгубен во простор и време, со познатата реплика господине заев, но пак нема суштина, и двајцата се како роботи.

А кога Ковачевски и Заев викаат дека не се сите против нас нека погледнат малце социални мрежи.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.520
Поени од реакции
24.787
Која македонска преговарачка страна? :pos:
Онаа што го амнестираше УЧК и коалицираше со него? Или онаа што ни со прст не мрдна кога се менуваше името?
ok teraj...

i so inka da vi turaat dzabe e... kurtoni
Автоматски споено мислење:

Ми се чини или си навистина опседнат со Лефица!
Или пак сакаш да придонесеш за нејзиниот рејтинг со постојано потенцирање при што понекогаш користиш полувистини.
Според твоиве коментари многу поголема опасност за Македонската држава и Македонците се Лефица од здружените СС сили сдсССЦрпковисти + ЗНАМ + Балистите и очекуваш некој да ти поверува.

Кој според тебе ја сочинува Македонската преговарачка страна?
vmro. nikoj drug nema kapacitet da ja izvelce mkd od gomna.

i da levica gi smetam za kurtoni sto samo ja sitnat mkd stranata sto za mene gi pravi pogolemi buljashi od site sponski partii zatoa sto tie sekako se u start gomna i pomnozeni so 0. vie samo im davate poveke mok, seedno dali vmro ili sds pregovara, vie go sitnite mkd glasot i ste tivok partner na ljocovite. isti kurac. e sega ako uklucis mozokot moze ke sfatis ako ne kaj i sa e 10tina godini koga uste nikoj nema da ve recka ke sfatis sto e politika i deka ne e fer i deka ne se se glasa za sto ti smetas deka e dobro nego za onie sto realno moze da donesat promeni.

Kajgana Shop

На врв Bottom