Kaj che begash be?Ја и да сакам не можам да дојдам. Ќе бегам на печалба за брзо време. Тие што ќе се сретнете убаво да си пројдете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj che begash be?Ја и да сакам не можам да дојдам. Ќе бегам на печалба за брзо време. Тие што ќе се сретнете убаво да си пројдете.
Се разочара оти Македонија не е рамна и ќе бегаKaj che begash be?
Оти Битола нема аеродром зато...Се разочара оти Македонија не е рамна и ќе бега
Ne lazhi !!!Оти Битола нема аеродром зато...
Не биди толку генерик, да не те се издува кондезнатор на плочата?Оти Битола нема аеродром зато...
Ми се заобли една тектонска плоча...Не биди толку генерик, да не те се издува кондезнатор на плочата?
Тебе мозокот ти е заоблен, шок ќе доживееш кога ќе го видиш.Ми се заобли една тектонска плоча...
Никогаш немал братов.Колку безвезе хумор има овој рамноземјашов, очаен дури. Од петни жили го вади.
Постарите кајгаџии памтат дека најлошата собиранка на форумов до сега е организирана од велешани. Не пречекаа, не однесоа во едно клубче, 15 минути се подружија и избегаа во парк да се лапаат со форумските симпатии.На велешка пита, ама тоа не знам кое јадење ќе биде по ред. Целото мени ќе го состави домаќинот.
Ти си само за некој дома да те земе...Нема така да велиш кога ќе ме видиш. Ќе се заљубиш во мене, нема да сакаш да ме пуштиш од дома. Верувај.
Ајде ајде деца потрудете се малку повеќе со АД хоминем атак за да добиете на популарност кај менеТебе мозокот ти е заоблен, шок ќе доживееш кога ќе го видиш.
Автоматски споено мислење:
Никогаш немал братов.
Петарда е и се плашам да не пукне кај некого.
Тебе повеќе ќе ти одговара собиранка у Казахстан...А јас? Како да дојдам? Подобро да се организира состанокот во Пловдив. Ќе ми биде потребно да патувам од Софија, но ќе ми биде полесно да стигнам до Пловдив, отколку во Скопје.
би им го подал хахаЧупињата на собиранката
Прегледај го приврзокот 411480
вистина е, три одеднаш ги лапавПостарите кајгаџии памтат дека најлошата собиранка на форумов до сега е организирана од велешани. Не пречекаа, не однесоа во едно клубче, 15 минути се подружија и избегаа во парк да се лапаат со форумските симпатии.
Охриѓани секогаш најдобро не пречекувале и журките биле топ![]()
Не ја заборавај и собиранката на ПЕТАР ДЕЛЈАН кај Пеја у стан, сиот можен блам се проби таа вечер. Ја дојдов со црвено вино трилитарка од КАМ кое беше најавено како спектакуларно вино од моја страна, одма бев исфрлен од сите и морав сам да го пијам. Кастиел дое со прљаво сако и патики за кошарка со педерка на рамо, Мојсо знам беше на таа собиранка од гепек вадеше пиење и озвучување (не знам дали беше од кај него ама мислам вадеше некој звучник од кола) итн да не набројувам се проби секое можно дно таа вечер.Постарите кајгаџии памтат дека најлошата собиранка на форумов до сега е организирана од велешани. Не пречекаа, не однесоа во едно клубче, 15 минути се подружија и избегаа во парк да се лапаат со форумските симпатии.
Охриѓани секогаш најдобро не пречекувале и журките биле топ![]()
И тфое селфи у Аеродром потпрен на ѕд сс подигнату ногу наназад како некоја у мини и перику од некој амерички филм од девеести која чесно си заработуе од најстариот занает.Не ја заборавај и собиранката на ПЕТАР ДЕЛЈАН кај Пеја у стан, сиот можен блам се проби таа вечер. Ја дојдов со црвено вино трилитарка од КАМ кое беше најавено како спектакуларно вино од моја страна, одма бев исфрлен од сите и морав сам да го пијам. Кастиел дое со прљаво сако и патики за кошарка со педерка на рамо, Мојсо знам беше на таа собиранка од гепек вадеше пиење и озвучување (не знам дали беше од кај него ама мислам вадеше некој звучник од кола) итн да не набројувам се проби секое можно дно таа вечер.
И еднаш у тој кафичот у Аеродром како и да се викаше тој твојот кафич, оној Митре кога дојде у кожен мантил со залижана полуќелава коса како мафијаш од Сицилија, очекувавме ја и Џонтра да не изрока у секој можен момент со некој пиштол.
Имало доста луди моменти со ова кајганава нек си ебе матер.
Абе сссссссссссссссссссссссссссве да ви ебам што ме дупевте таа вечер за јакната копилиња едни.И тфое селфи у Аеродром потпрен на ѕд сс подигнату ногу наназад како некоја у мини и перику од некој амерички филм од девеести која чесно си заработуе од најстариот занает.
Мене тај слика ке ми биде врежана заувек у главу.
Е,а најде ли си га сако? Или још се мота у некое сепаре у Бар-он, такој мислу дека се викаше кафиќ.
А Клипче се избаци сс двојку џоинт ама он дека имаше огромну главу,сфи мислесмо дека ке пушимо мало кецче.
![]()