- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.145
- Поени од реакции
- 16.291
Mi crkna I vtoriot laptop so Win 10, neshto ventilatorot ne rabotel, pa sega go koristam rezervniot star PC, so Windows 7 professional. Mnogu ubavo mi raboteshe, ama denes za prv pat mi izleze pod plaviot ekran so pisanija deka win7 ne e podrzan od 2020, koj go eskivirav so klikanje na Remind me later, dollu pod Sinatra osnova na beloto
don't remind me later I go ukochi, pa od struja morav da go isklucham, posle dobro beshe... ne s3 isplati da go pojachuvam kompjuterot I da stavam Win 11. Imma na stick moi fàilovi Ako zaglavi, Dali ima nekoj drugo chare Ako pak zaglavi ??
Imam I tablet Nov, ama na nego ne sakam da vrsham plakanja smetki I ebay, bidejki go koristi dosta vnukot so onlajn igri, da ne mi napravat nekoja dubara
don't remind me later I go ukochi, pa od struja morav da go isklucham, posle dobro beshe... ne s3 isplati da go pojachuvam kompjuterot I da stavam Win 11. Imma na stick moi fàilovi Ako zaglavi, Dali ima nekoj drugo chare Ako pak zaglavi ??
Imam I tablet Nov, ama na nego ne sakam da vrsham plakanja smetki I ebay, bidejki go koristi dosta vnukot so onlajn igri, da ne mi napravat nekoja dubara