Settings > Performace > Memory Saver исклучи го и нема да имаш мака. Само мислам дека ти треба повеќе рам да имаш на компјутеротКако да направам да не ми се рифрешира youtube таб на chrome? Значи кога ми се отворени други па после некое време се навраќам на него, видеата ми се рестартираат од почеток. Имаше неколку екстензии но ги тргнале од шопот.
Слика од тоа што пишува.Може некој ептен упатен да ми пише да го прашам нешто во врска со мојот лаптоп... Нешто се деси, се појавува некој текст црнобел кога ќе го укл и по минута се исклучува. Таму каде што го однесов сомнително ми е тоа што ми го кажува и колку пари ми бара. Иако врска немам, еднаш вика проблем со дискот, па ваљда виде дека не знам, ми рече софтверски проблем е и една вреќа пари ми бара за да го среди.
Пробано, пак рифрешира.Settings > Performace > Memory Saver исклучи го и нема да имаш мака. Само мислам дека ти треба повеќе рам да имаш на компјутеротПрегледај го приврзокот 405440
Инсталирај си мозила.Пробано, пак рифрешира.
Адблок плус инсталитај на хром. Брка работа.АДС блокер
ми го понуди МСН , ама се плашам да го инстлирам, да не ме заебе пошто сум со пиратски Виндовси ???
Bitwarden.Некој да препорача добар бесплатен password manager, кој го користи и е задоволен?
Ти треба програмче за тоа, како Reccuva или Stellar Kit Recovery.Знаете некој да враќа податоци од екстерен hard drive?
Помеѓу него и Proton кој би бил подобар?Bitwarden.
Немам користено ProtonПомеѓу него и Proton кој би бил подобар?