Invisible Force
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.301
- Поени од реакции
- 10.029
Ак те научам која си... Ќе летаат пердуви.Па затоа што две три реченици ти изгледаат ко текстови, затоа ништо не си научил, сега ми е појасно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ак те научам која си... Ќе летаат пердуви.Па затоа што две три реченици ти изгледаат ко текстови, затоа ништо не си научил, сега ми е појасно.
Со Бристол идеш а мене не ме викаш на пиво а ?Нормален сум во живо, не сум ретардиран како на форумов што се претставувам. Жими мене.![]()
И шо? Ќе ми се фанеш за сливава, веќе еден манијак го тепав на пазариште, тебе директ у Вардар ќе те фрлам, преку мост, се надевам знаеш да пливаш.Ак те научам која си... Ќе летаат пердуви.
Ја на пазар идам да се тепам не ебаам жива сила...И шо? Ќе ми се фанеш за сливава, веќе еден манијак го тепав на пазариште, тебе директ у Вардар ќе те фрлам, преку мост, се надевам знаеш да пливаш.
Така, така.. кажи си..И шо? Ќе ми се фанеш за сливава, веќе еден манијак го тепав на пазариште, тебе директ у Вардар ќе те фрлам, преку мост, се надевам знаеш да пливаш.
Зурла остај ја теткава. Кажи ми дали ќе дојдеш ако дојдеме јас и @парва на собиранката ?Ја на пазар идам да се тепам не ебаам жива сила...
А мене кој ме е*аа така!?Зурла остај ја теткава. Кажи ми дали ќе дојдеш ако дојдеме јас и @парва на собиранката ?
Со тебе се договоривме дека ќе дојдам во Велес да се видиме.А мене кој ме е*аа така!?
За ова да не ќе идеш на печалба ?Ја и да сакам не можам да дојдам. Ќе бегам на печалба за брзо време. Тие што ќе се сретнете убаво да си пројдете.
Не бегај оди полека да не паднеш од плочатаЈа и да сакам не можам да дојдам. Ќе бегам на печалба за брзо време. Тие што ќе се сретнете убаво да си пројдете.
На штипска пастрмајлија?Со тебе се договоривме дека ќе дојдам во Велес да се видиме.
На велешка пита, ама тоа не знам кое јадење ќе биде по ред. Целото мени ќе го состави домаќинот.На штипска пастрмајлија?
Јебала те штипска пастрмајлија без пастрма!На штипска пастрмајлија?