T-Mobile - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
A posle od 01 .05 sto pravime.??
VoLte za Tk.?za pripejd telekom.??
Телекабел уште се во подготовки демек…

А не ми се јасни веќе Телеком требаше до лани па до март па сега април. Само одлагаат. Бтв исто е веќе за корисниците. Сите кои немаат ВоЛТЕ им ги префрла повиците автоматски на 2Г веќе долго време. На 3Г може само доколку телефонот уште ја има опцијата 3Г да одбере, тогаш ќе се на 3Г.

Последно уредено:
Ima kaj nas mnogu so stari telefoni sto nikako "ne prifakaat" telefoni bez pipki hahhha toa e realnosta, zatoa 2G mrezata ke postoi uste 10 godini kaj nas.

Автоматски споено мислење:

p.s. na muabetot deka nemalo mesto za tret operator... https://mediadaily.biz/2024/03/25/cetvrti-mobilni-operater-dostigao-200-000-pretplatnika/

Ima kaj nas mnogu so stari telefoni sto nikako "ne prifakaat" telefoni bez pipki hahhha toa e realnosta, zatoa 2G mrezata ke postoi uste 10 godini kaj nas.

p.s. na muabetot deka nemalo mesto za tret operator... https://mediadaily.biz/2024/03/25/cetvrti-mobilni-operater-dostigao-200-000-pretplatnika/
Па нема место ако сакаме колачот да се дели на 2 дела. :)

2г ќе постои ама 3г ќе пди јабана

Ne, ke se koristi za 4G i 5G na poniski frekvencii
Така мислам нешто во е план, фреквенциите од 3г да се користат за 4г, пример а1 комбо боксот ќе користи некои од нив..

Ви работи ли Telekom Mk? Никако не можам да си отклучам понуда од Magenta Moments.
А целата апликација ми е пола англиски јазик пола македонски.

Пробав и со бришење кеш и дата на апликацијата и не бива.

Ви работи ли Telekom Mk? Никако не можам да си отклучам понуда од Magenta Moments.
А целата апликација ми е пола англиски јазик пола македонски.

Пробав и со бришење кеш и дата на апликацијата и не бива.
Со друг проблем се соочувам никако не можам да додадам фиксен број и интернет во апликацијата за проверка.Цела недела нема решение.

Последно уредено:
Со друг проблем се соочувам никако не можам да додадам фиксен број и интернет во апликацијата за проверка.Цела недела нема решение.
Пиши им или јави се на Текеком. Ќе средат

Или земи избриши ја и повторно да ја инсталираш.

Јас им го пишав проблемот тој што го имав и ми рекоа да пробам на друг телефон ама јас од ново ја инсталирав и по некое време приметив Magenta Moments ми е рестартирaн од нула и поените ги немав тие што сум ги собирал. Ама сеуште ми е пола англиски пола македонски во Magenta Moments.

Пиши им или јави се на Текеком. Ќе средат

Или земи избриши ја и повторно да ја инсталираш.

Јас им го пишав проблемот тој што го имав и ми рекоа да пробам на друг телефон ама јас од ново ја инсталирав и по некое време приметив Magenta Moments ми е рестартирaн од нула и поените ги немав тие што сум ги собирал. Ама сеуште ми е пола англиски пола македонски во Magenta Moments.
Два три пати пријавив се уште не е решен проблемот.Се обидов и преку мој Телеком да додадам истиот проблем.

Дали може да се купи телефон од Т-мобиле на кредит, како што може во Нептун ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom