Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.980
Поени од реакции
2.785
ne. dogovreno e so kogo ke se koalicira post izborno i ke imaat 61+ pratenik.
Бајата ти е веста кенгур, ДПНЕ одамна и официјално ја напушти бројката од 61 пратеник и сега вели дека ќе освојат над 50 пратеници иако реалната бројка е онолку колку што и сега имаат а тоа е 45.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.491
Поени од реакции
24.730
Бајата ти е веста кенгур, ДПНЕ одамна и официјално ја напушти бројката од 61 пратеник и сега вели дека ќе освојат над 50 пратеници иако реалната бројка е онолку колку што и сега имаат а тоа е 45.
rekov dogovorena e koalicija. drugite partneri nosat 12+ pratenika.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.491
Поени од реакции
24.730
Кој други партнери - Перо Пропелеро, Павле, Герамидата и слични како нив комбе партии, немој да ме смееш.
glup si. ni da procitas sto e napisano vo 2 posta po edna recenica ne te biva...

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.980
Поени од реакции
2.785
glup si. ni da procitas sto e napisano vo 2 posta po edna recenica ne te biva...
Абдал еден пост пост изборна коалиција се прави и договара после избори. А до после избори има уште месец дена и кусур. И Грујчо златен непражалан договараше коалиција со Аљи зелениот па остана со прстот в уста.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.491
Поени од реакции
24.730
Абдал еден пост пост изборна коалиција се прави и договара после избори. А до после избори има уште месец дена и кусур. И Грујчо златен непражалан договараше коалиција со Аљи зелениот па остана со прстот в уста.
ti rekov glup si.

napravena e veke. ke si bide objaveno se u svoe vreme, ne se sekiraj. gledas nikoj poveke ne se zamara so vas, brmcite u pozadina i nisto poveke.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.980
Поени од реакции
2.785
ti rekov glup si.

napravena e veke. ke si bide objaveno se u svoe vreme, ne se sekiraj. gledas nikoj poveke ne se zamara so vas, brmcite u pozadina i nisto poveke.
И вонредните избори беа договорени уште пред две години па станаа редовни. Толку од твоите празни муабети.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.491
Поени од реакции
24.730
И вонредните избори беа договорени уште пред две години па станаа редовни. Толку од твоите празни муабети.
gledas glup si. ne bea dogovoreni kade i kako treba, zatoa i se sluci sto se sluci.

sega se si e skockano kako i kade treba.

idi brmci na drugo mesto.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.980
Поени од реакции
2.785
gledas glup si. ne bea dogovoreni kade i kako treba, zatoa i se sluci sto se sluci.

sega se si e skockano kako i kade treba.

idi brmci na drugo mesto.
Така и пред две години ја скоцкаа работата ама само на глупи кенгури како тебе не му иди сеуште умот. Од толку што ја скоцкуваат работата 3 циклуси со ред ги губат изборите а членството секој ден им бега. Е до толку му е скоцкана работата скоцкан еден во мозокот :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Грујо има да ви каже нешто.

Како бе може после се да ја прими цела багра во партијата пак, што кур ќе му се брат Љубе и Стојанче заедно со оној лудакот од Крушево.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.765
Поени од реакции
3.828
Темава станува неподнослива од пар ликови кои се активираат од штаб.
Ќе предложам до надлежниот модератор барем за време на изборите да има рестрикција на темава, односно постирањето да биде лимитирано на 2 поста во 24 часа.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.784
Поени од реакции
5.716
Грујо има да ви каже нешто.

Како бе може после се да ја прими цела багра во партијата пак, што кур ќе му се брат Љубе и Стојанче заедно со оној лудакот од Крушево.
Убаво му пиша и на Љубчо бугарчето и тој заќути и го снема. Ептен јако ги рашамара.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.784
Поени од реакции
5.716
Пуштете инфомакс, бунтур ќе оди во студио да ги тепа :ROFLMAO:
Мицко ептен излезе глуп што ги прими тие шпиуни во партија, ептен наседна на комуњарска финта.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.454
Поени од реакции
5.176
Нема они што да викат бидејќи нема да бидат во ситуација да кажуват после изборите кој ќе биде во влада
Прашањето беше едноставно, влегуваат или не?
Ајде да го преформулираме:
После изборите оние што ќе кажуваат кој ќе влегва во влада што велат, ќе влезе Максо или не влегува?

rekov dogovorena e koalicija. drugite partneri nosat 12+ pratenika.
Убаво е вака кога на време се ќе се договори.

Да прашам, а за името Македонија, договорот од Нивици и Бугаристанскиот договор, направија ли некој договор или тоа не им е дозволено.
Уште поедноставно : Ќе враќаат ли име Македонија ? ? ?

Темава станува неподнослива од пар ликови кои се активираат од штаб.
Ќе предложам до надлежниот модератор барем за време на изборите да има рестрикција на темава, односно постирањето да биде лимитирано на 2 поста во 24 часа.
Зошто си толку либерален.
Предложи му да ја затвори темата, како што и доликува на една демоНкратија!

Kajgana Shop

На врв Bottom