Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Ми текна уште едно црвено знаме.
А тоа би било, на пример, еве да претпоставиме, во случај да е ретар...т.е. опседната со навивање. Без разлика за кој спорт станува збор. Сепак, на некој посебен начин, пред сè и покрај сè, и дури и со исклучок на сè друго, ако станувва збор за фудбал.
Суптилен kind of white trash.
Најцрвеното од сите нијанси на црвено, so help us God...

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Ми текна уште едно црвено знаме.
А тоа би било, на пример, еве да претпоставиме, во случај да е ретар...т.е. опседната со навивање. Без разлика за кој спорт станува збор. Сепак, на некој посебен начин, пред сè и покрај сè, и дури и со исклучок на сè друго, ако станувва збор за фудбал.
Суптилен kind of white trash.
Најцрвеното од сите нијанси на црвено, so help us God...
Зошто така?
Што има врска тоа со иднината со таква девојка? И што кажува уствари за една девојка тоа што навива за некој клуб? Јас навивам за Милан откако знам за себе, и trash сум? Гледај од таа страна пример дека има особина како верност.

А ако мислиш за навивачка да оди по натпревари да се дере да навива, да се треска од земја тоа да признавам црвено е, чукната е.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.716
Зошто така?
Што има врска тоа со иднината со таква девојка? И што кажува уствари за една девојка тоа што навива за некој клуб? Јас навивам за Милан откако знам за себе, и trash сум? Гледај од таа страна пример дека има особина како верност.

А ако мислиш за навивачка да оди по натпревари да се дере да навива, да се треска од земја тоа да признавам црвено е, чукната е.
Чолкната е или чукната е?
А @cholismo ?
Ти кд беше на Метрополитано сигурно си се драла како ненормална :icon_mrgr:

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе сега, може случајно се погодило со брзината, може фан си е човекот на формула.. Некако не можеш да осудиш. Исто како да имаш ти тетовиран грб од Ливерпул и кога ќе те видам да си речам види го сељаков што сака да каже, 'маче никогаш нема да одиш сама' хехехе, а ти си само фан на Ливерпул :neetaka:
О не. Ферари (или такви слични) патики носат потпросечни луѓе што сеуште не искочиле од Ране филмот, луѓе најчесто босанци кои се горди обожаватели на тркачки мотори најчесто Хонди и Јамахи од 2000тите години, луѓе кои на времето имале Југо Тјунинг со спуштени бандажи, со исфарбана хауба, со озвучење јако со скретници појачала бас максимум, луѓе што у комбинација со патикиве носат тесни фармерки искинати на коленици, капче, педеруша, менѓушка и добри години од нивната младост биле шатирани, дел од нив сеуште се разубавуваат со таканаречена бланширана жута фризура.

Носач на ферари патика е исто како металец што носи мартинка, нема тука простор за мисандерстентинг, тоа е точно определено и одбрано да е такво какво што е.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Јас не сум баш фан на фудбал, ама затоа МЗТ - Работнички.. грло до грло се имам дерено, младоста на трибини и гласни жици остајв.
@831 :kuracc:

Член од
22 декември 2023
Мислења
232
Поени од реакции
217
Најцрвено знаме за мажи наркомани пијаници женкаришта ладни личности

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Исто така, црвено знаме би било, доколку не може да забележи дека придвижувањето на материјата во просторот, ја креира илузијата за време...

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Исто така, црвено знаме би било, доколку не може да забележи дека придвижувањето на материјата во просторот, ја креира илузијата за време...
Каква случајност.
Јас забележав дека придвижувањето на материјата во просторот ја креира илузијата за време и имам дискутирано и пишувано на таа тема, да не бидам лажно скромна, ама книгата од која учат на филозофски, а е баш за материјата во просторот е пишана од мене. Илузија и време. Ја знаеш, сите ја знаат...

Ама.... Навивам за фудбалски клуб.
И сега?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Да знам на шо си само вака искулиран чело ти љубам.

• Ми се допаѓа
Reactions: 831

Kajgana Shop

На врв Bottom