Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.412
- Поени од реакции
- 16.681
Па како да ве поддржуваат другите, коа вие сами не сакате да е таке.И!? Ете јас не делам исто мислење со него.
Па како да ве поддржуваат другите, коа вие сами не сакате да е таке.И!? Ете јас не делам исто мислење со него.
Ја утна цела поента на првиот пост.Па како да ве поддржуваат другите, коа вие сами не сакате да е таке.
Морам да се сложам со тебе , сепак Чаневски и Трајковски се докажани не само во Македонија туку и во интернационалните води. Посебно Трајковски имаше блескаво првенство во 2017. Исто најзаслужен беше за победата на Алкалоид прошлатс сезона.Одлична голмански двојка на Е. Пелистер Митревски - Ивиќ.Но голманската двојка Чаневски - Траковски за мене досега најдобра.
Мислам дека нема подобра на овие простори моментално... Честитки за Охрид.Одлична голмански двојка на Е. Пелистер Митревски - Ивиќ.Но голманската двојка Чаневски - Траковски за мене досега најдобра.
Па не би се сложил. Подобар беше од Колев (секој би бил подобар од Колев на тоа првенство), ама да имал блескаво првенство не. Ни против Ангола немаше нешто посебно одбрани. Имаше океј меч со Шпанија, ама тоа е затоа што и добра одбрана постави Червар. Митревски да беше викнат на тоа првенство, ние Шпанија сигурно ќе ја победевме, а и со Словенија ќе беше многу поблиску.Посебно Трајковски имаше блескаво првенство во 2017.
Ироничен му е коментаротПа не би се сложил. Подобар беше од Колев (секој би бил подобар од Колев на тоа првенство), ама да имал блескаво првенство не. Ни против Ангола немаше нешто посебно одбрани. Имаше океј меч со Шпанија, ама тоа е затоа што и добра одбрана постави Червар. Митревски да беше викнат на тоа првенство, ние Шпанија сигурно ќе ја победевме, а и со Словенија ќе беше многу поблиску.