Терористички напади во светот

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
Иди бе глеј 8арса хајлајтси од 2006 година ;)
Абе многу ми се интересни вакви интернет хулигани како тебе. Ќе кршел јајца на жив човек. Важи.

GJUKFRwWoAE4kL2

GJUKFRWX0AAL-KV

Врбувани за пари. Нарачител европскиот Исис. Брзо ги најдоа и брзо добива разврска кој е сторител и нарачител.

Нека излезе пак Белиот Дом и нека изјави дека не е вмешан европскиот Исис.

Веројатноста дека јенките да знаеле за ваквите идеи на нивниот Исис се големи. Поради тоа предупредувањата за напад.

Кај читате што се потврдило, што не? Ставајте линкови ако нешто има, ја не сум видел ништо до сега да се потврдило. Освен дека се фатени, иделе накај Украина. Тоа е се што видов јас.

САД добива дестабилизација на Русија. Па целата војна во Украина не е затоа што мислат дека Украина може дури и со западна помош во војна да ги победи РФ - војната во Украина е да се дестабилизира Русија, и така да се смени власта таму (режимот, како што западните љубат да кажат).
Дестабилизација? Мислам дека и сам си доволно паметен и знаеш дека огромни земји како Русија не можеш да ја дестабилизираш со вакви напади, туку напротив, ќе го зближиш уште повеќе народот и уште повеќе ќе може да се контролира кога над него преовладуваат емоциите на гневот, отколку разумот. Сега, да излези Путин да речи дека Германија стој зад нападот, 80% од Русите би тргнале недвосмислено во војна со Германија, така да мислам дека не е баш така се црно бело.

А за видеата кои ги постираше, искрено јас не знам како се воздржуваат војниците и овие од специјалните служби да не ги искршат од ќотек овие фатените терористи. Искрено...

Kaj da e Lukasenko ke bidi spomnat ;)
И тоа заедно со Ким, Ши, и Хаменеи... Ептен се гледаат четворицата на снимките (а Путлер во комбе надвор ги чекал, ама пасошот му паднал на паркинг).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom