Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 25.637
- Поени од реакции
- 33.809
По нападов може да се заклучи дека ова не се фундаменталисти него платени убијци. Да би биле стварно идеолошки задоени би се убиле и не би дозволиле да ги фатат
По нападов може да се заклучи дека ова не се фундаменталисти него платени убијци. Да би биле стварно идеолошки задоени би се убиле и не би дозволиле да ги фатат
Абе многу ми се интересни вакви интернет хулигани како тебе. Ќе кршел јајца на жив човек. Важи.Иди бе глеј 8арса хајлајтси од 2006 година
Дестабилизација? Мислам дека и сам си доволно паметен и знаеш дека огромни земји како Русија не можеш да ја дестабилизираш со вакви напади, туку напротив, ќе го зближиш уште повеќе народот и уште повеќе ќе може да се контролира кога над него преовладуваат емоциите на гневот, отколку разумот. Сега, да излези Путин да речи дека Германија стој зад нападот, 80% од Русите би тргнале недвосмислено во војна со Германија, така да мислам дека не е баш така се црно бело.САД добива дестабилизација на Русија. Па целата војна во Украина не е затоа што мислат дека Украина може дури и со западна помош во војна да ги победи РФ - војната во Украина е да се дестабилизира Русија, и така да се смени власта таму (режимот, како што западните љубат да кажат).
Можеби уште не е докажано дека Руси се жртвите.Tuku slabo gledam da klavate sliki od rusko zname, svekji, JE SUIS i slicni srceparatelni postovi kako za na zapadot ko ke se slucea vakvi sranja
Kaj da e Lukasenko ke bidi spomnatМожеби уште не е докажано дека Руси се жртвите.
И тоа заедно со Ким, Ши, и Хаменеи... Ептен се гледаат четворицата на снимките (а Путлер во комбе надвор ги чекал, ама пасошот му паднал на паркинг).Kaj da e Lukasenko ke bidi spomnat