Терористички напади во светот

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.637
Поени од реакции
33.804

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.418
Поени од реакции
13.447
Иди бе глеј 8арса хајлајтси од 2006 година ;)
Абе многу ми се интересни вакви интернет хулигани како тебе. Ќе кршел јајца на жив човек. Важи.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.862
Поени од реакции
12.950
Врбувани за пари. Нарачител европскиот Исис. Брзо ги најдоа и брзо добива разврска кој е сторител и нарачител.

Нека излезе пак Белиот Дом и нека изјави дека не е вмешан европскиот Исис.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.862
Поени од реакции
12.950
Веројатноста дека јенките да знаеле за ваквите идеи на нивниот Исис се големи. Поради тоа предупредувањата за напад.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
6.983
Кај читате што се потврдило, што не? Ставајте линкови ако нешто има, ја не сум видел ништо до сега да се потврдило. Освен дека се фатени, иделе накај Украина. Тоа е се што видов јас.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
САД добива дестабилизација на Русија. Па целата војна во Украина не е затоа што мислат дека Украина може дури и со западна помош во војна да ги победи РФ - војната во Украина е да се дестабилизира Русија, и така да се смени власта таму (режимот, како што западните љубат да кажат).
Дестабилизација? Мислам дека и сам си доволно паметен и знаеш дека огромни земји како Русија не можеш да ја дестабилизираш со вакви напади, туку напротив, ќе го зближиш уште повеќе народот и уште повеќе ќе може да се контролира кога над него преовладуваат емоциите на гневот, отколку разумот. Сега, да излези Путин да речи дека Германија стој зад нападот, 80% од Русите би тргнале недвосмислено во војна со Германија, така да мислам дека не е баш така се црно бело.

А за видеата кои ги постираше, искрено јас не знам како се воздржуваат војниците и овие од специјалните служби да не ги искршат од ќотек овие фатените терористи. Искрено...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.990
Тоа бегањето накај Украина не им требало...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.637
Поени од реакции
33.804
Kaj da e Lukasenko ke bidi spomnat ;)
И тоа заедно со Ким, Ши, и Хаменеи... Ептен се гледаат четворицата на снимките (а Путлер во комбе надвор ги чекал, ама пасошот му паднал на паркинг).

Kajgana Shop

На врв Bottom