- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.471
- Поени од реакции
- 43.359
Русиве од сега ја третираат ситуацијата како војна по се изгледа. Никој до сега не излегол со ваква изјава како Песков денес.
Сигурно си пробал гомна па кажуваш какви се за јадење....Предавниците таму им е местото, да имаше и кај нас еден по еден да ги јадеше помрачина сеа ќе имавме слободна држава и македонскиот народ.
Навални е убиен од западни служби, за да има таквите како тебе нешто гомна за јадење.
Глумеа лудило, после мај 2022 веќе сме влезени сериозно у војна и тоа НАТО вс Русија. Путин намерно ја држеше ситуацијата под контрола и не ескалираше. Ќе видиме понатака како ќе се движат работите ама мислам дека уште доста време нема карти на маса да се извадат. Нама да ризикува да изгуби у војна у која сите сретства ќе бидат искористени, ма да вика дека биле спремни.Русиве од сега ја третираат ситуацијата како војна по се изгледа. Никој до сега не излегол со ваква изјава како Песков денес.
Види мајката, не сум знаел дека сум имал брат...Ах, стари старииииииКико ај оди пишувај статии со брат ти за Путин.
TI треба да сфатиш дека никој кур не го боли за твојот хејт спрема Русија и Путин, тој е најдобар лидер што Русија некад го имала, тоа се факти. Навални влијателен популарен и битен у Русија колку ланскиот снег, Путин има најголема поддршка од рускиот народот, таа поддршка е реална мнозинска.Сигурно си пробал гомна па кажуваш какви се за јадење....
Вистинските предавници, да.. И јас сум за тоа.
Ама да се измислуваат предавници, додека ја цицаш државата милијарди и милијарди, само за да се одржиш на власт и да бидат СИТЕ предавници не може бе човече. Значи неможе БУКВАЛНО цела опозиција да биде предавничка, само ти спасителот, додека си ги товараш дисаѓите некаде на Бали, Панама и Белизе.
И треба да сфатите дека темава не е фан клуб Путин, па секој со различно мислење да го напаѓате ад хоминем. Ако има некој различно мислење од вас, не значи дека ве мрази и дека не си ја сака државата повеќе од вас кои се лупате во гради со тоа постојано..
Namali dozivljaj be, dali te boli tebe poloviot organ od koj tip i da ti e nebitno, ne mi cue ni malkuTI треба да сфатиш дека никој кур не го боли за твојот хејт спрема Русија и Путин, тој е најдобар лидер што Русија некад го имала, тоа се факти. Навални влијателен популарен и битен у Русија колку ланскиот снег, Путин има најголема поддршка од рускиот народот, таа поддршка е реална мнозинска.
Русија ги преживеа санкциите и се издигнува уште посилна економски, Русија ја добива војната во Украина, тоа е реалноста дали ти ја прифаќаш или не небитно.
Јас знам дека ти по цел ден би дрвел тука за Путин Лукашенко диктатура бла бла, и се тоа ок, секој има право на свое мислење, ама твоето мислење нема допирна точка со реалноста, плус е насочено постојано према овие две, тоа е нарекува фобија омраза.
Навални бе, десетици илјади цивили убивани во газа секојдневно, пар држави бомбандирани секојдневно, буквална контрола и диктатура на глобално ниво, ти кажуваат кој смее кој не смее да биде на власт во твоја држава, јавно на тв и ти куровми тупење 24/7 за Путин Навални Лукашенко а за другава страна штурци. Така да поштеди не со лигавење околу тоа колку ти си неутрален.
Приложи докази тука да види ме Путин колку милијарди украл?
И што кажа сега? ти ги праша ли руските грагани како им е? беше ли таму виде ли се увери ли како? еве идат луѓе од запад у русија прават видеа се си изгледа у реду, убави градови чисти, маркети молови плоштади полни, никој не гладува, плус сите реални и западни параметри укажуваат на тоа дека Русија бележи поголем економски раст, стабилен систем, вишак пари, минимална невработеност, огромното мнозинство се задоволни, тоа се покажа и на изборите. И сеа ти идеш на темава и кажуваш лаги и невистини, односно трубиш англосаксонска пропаганда..Namali dozivljaj be, dali te boli tebe poloviot organ od koj tip i da ti e nebitno, ne mi cue ni malkuZa tvoeto hvalospevanje za likot i deloto na KOJ BILO covek na zemjava, pak ic...Prasaj go obicniot Ruski narod dali ziveat poubavo od pred 3 godini, i ke vidis dali uspevaat sankciite ili ne, za koi sum protiv...Jas licno smetam deka sankciite go pogoduvaat samo siromasniot narod, koj voopsto nema vrska so odlukite na svojot lider i se kontraproduktivni, osobeno znaejki kolku inaeltiv narod se Rusite...Ama ete, Koka Kola imale, taka da ne uspeale sigurno...Janko Bacev kaza be....
Maлку ми е чудно какко објаснуваш за восхитување за борбата и инаетот на русите што не се предаваат на глобалистите, а ти пред некоја страна од што разбрав си фатил пат зашто шиповците моментално имаат доста голема власт(благодарение на комуњара и сад) и се исмејуваше дека сме биле ние глупи што сме останале тука и требало да фатиме пат.Русите можеби се инатлив народ, можеби тоа ги прави посилни, не се предаваат на глобалистите се борат до крај затоа имат најголема држава, ти и твојот народ до кај сте?
Важи да, уште да бевме ние бар процент од тоа што се Русите, јас кога јадев солзавец и пендраци бев небањат глуп националист исмеван од прогресивното граѓанство ете тој што ти стиснал лајк е истиот што се смееше дека тиранската платформа е во главите на небањатите, за сега да ги ужива "благодетите" од истата.Maлку ми е чудно какко објаснуваш за восхитување за борбата и инаетот на русите што не се предаваат на глобалистите, а ти пред некоја страна од што разбрав си фатил пат зашто шиповците моментално имаат доста голема власт(благодарение на комуњара и сад) и се исмејуваше дека сме биле ние глупи што сме останале тука и требало да фатиме пат.
Не сакаат многу работи да пробаат, ама не зборувавме за тоа, нели?Тешко да дознаеме ова, еве не сакаат да го пробаат ф35 во Украина, на толку продадени примероци, не знам оти не им шитнат едно 100тина со приоритет на Украинците, од тие готовите што се за други држави. Досега пепел ќе беа русите.
Кој бе 5000? Испод 10 000 месец не се преживува.koj $2500 dolari? abe vo USA, AUS i CAN so pod $5000 cisti mesecno treba da sfatis deka ke zivees so cimeri i krpis kraj so kraj ili zivees u nekoe selo vo USA (vo CAN i AUS i toa tesko)
Со Спутник бил вакциниран три дози.не бил Навални убиен и украинците рекоа, од тромб умрел. Сеа тоа што сакаат да го прикажат така е друго.
И уште си, не гледам некоја промена у реата.бев небањат глуп националист исмеван од прогресивното граѓанство
Да дека небањат многу и затоа заминав од таму, ве оставив вас прогресивните да ги живеете благодетите во косовското гето.Со Спутник бил вакциниран три дози.
И уште си, не гледам некоја промена у реата.