Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
AI i IPTV: Transformacija Budućnosti Televizije

Dragi članovi Kajgana IPTV foruma,

Danas ćemo istražiti kako umjetna inteligencija (AI) mijenja pejzaž IPTV industrije. AI nije samo skup slova; on je sila koja revolucionizira način na koji gledamo TV, i mi smo svi dio te promjene!

Personalizacija Iskustva Gledanja: AI analizira naše navike gledanja i interese kako bi nam pružio personalizirane preporuke. Zahvaljujući AI-u, svatko od nas dobiva savršenu listu sadržaja, prilagođenu našim preferencijama.

Poboljšana Kvaliteta Usluge: Pružatelji IPTV usluga koriste AI za bolje razumijevanje naših potreba. To znači bolju kvalitetu streaminga, manje prekida i više sadržaja koji nas zaista zanima.

Globalno Iskustvo Gledanja: AI omogućuje automatsko prevođenje i titlovanje, što znači da možemo uživati u omiljenim emisijama na našem materinjem jeziku, bez obzira na to gdje se nalazimo u svijetu.

Kako vi vidite budućnost IPTV-a s AI inteligencijom?

Vaši Dojmovi: Podijelite svoje misli i iskustva! Svaki vaš komentar pridonosi ovoj uzbudljivoj diskusiji.

I da ne zaboravimo, evo jednog primjera u praksi 4K Full HD video! Nedavno sam objavio video na YouTube-u koji istražuje utjecaj AI-a na IPTV industriju. U ovom videu istražujem konkretne primjere kako AI mijenja način na koji konzumiramo televiziju, te kako se to odražava na nas kao korisnike IPTV usluga. Pogledajte ga ovdje i podijelite svoje misli!

Hvala vam što ste dio ove diskusije. Veselim se vašim komentarima i idejama!

S poštovanjem, ELMU986
Evo sta ova tvoja Al kaze na ovo tvoje izlaganje hahaaa.
Citiram:
Forumi koji promoviraju nelegalno gledanje IPTV-a su često u prekršaju zakona o autorskim pravima. Osobe koje vode takve forume mogu biti podložne kaznenom progonu i završiti u zatvoru, ovisno o zakonima njihove zemlje.
U Švedskoj, zakoni o autorskim pravima također strogo reguliraju distribuciju i korištenje sadržaja putem IPTV-a. Osobe koje promoviraju nelegalno gledanje IPTV-a mogu biti podložne kaznenom progonu i zatvorskoj kazni prema švedskim zakonima.
Автоматски споено мислење:

Dok je intera, gledace se ART ;)

A i sve ostalo sto se pozeli :pijani:
Uh stvarno uzivas u toj art listi jel imas i budilicu upaljeno kad moras opet hahaaaa

Sta je dibler malo te svrbi aaaa,si ga pocesi.Nekad kad su dosli njemci na vlast u izloge su stavljali hitlera,a kad su dosli partizani stavljali tita.Sad se nadi u koju grupu spadate.Umjesto da podrzite onog koji vam je godinama davao vi ste u izlog stavili sliku.Il oces da budem konkretniji i slikovitiji.Ja svoj karakter nisam prodao za neku bezveznu cuclu koja nema pojima o iptv.
Cuj ti traktoristu,svasta on prica o karakteru hihihi.Ti si obicna fukara bez karaktera zar nevidis da te svi izbegavaju daj se probudi sramoto jadna.

Dok je intera, gledace se ART ;)

A i sve ostalo sto se pozeli :pijani:

Nemoze on interu prici,inter je legenda.Hvala interu na svemu.

ma ti si se prodao bezbroj puta kao i tog kojeg spominjes. To znamo svi kao i taj koji je inace moj odlican drug i ovo je zadnji put da ga spominjem jer nije fino stavljati ga u istu recenicu s tobom. Nikad nisi bio za vjerovati i to sam svima govorio cijelo vrijeme i na kraju se to i ispostavilo. A taj kojeg tako nazivas ti je do skora bio prijatelj i to je odlican pokazatelj tvog "karaktera". Covjek koji ti je sve dao zadnjih desetak godina nece ni da cuje za tebe i to je ono sto tebe svrbi a? Nego kad ces mi vratiti lovu za forum? Nisi u stanju pokrenuti py skriptu jbt mora ti se sve korak po korak objasnjavati :lolzz:da ne pocinjem o nekim drugim stvarima.
Drug nespustaj se na njegov nivo,ti si osoba koja ce ceni nije ti on ni do kolena.

Последно уредено:
Pozdrav @dilber dovoljno si rekao da se stara raja jos uvek drzi bez obzira na okolnosti, a onaj ko nije deo te raje nek se zamisli zasto nije deo iste...
Bravoo beli ovo si perfektno napisao.

Sad si gotov. Ne da ce ti,doticni,ugasit ART vec i internet,ako tako nastavis...;)
Inter to ponovo upali drug....;)

ma ti si se prodao bezbroj puta kao i tog kojeg spominjes. To znamo svi kao i taj koji je inace moj odlican drug i ovo je zadnji put da ga spominjem jer nije fino stavljati ga u istu recenicu s tobom. Nikad nisi bio za vjerovati i to sam svima govorio cijelo vrijeme i na kraju se to i ispostavilo. A taj kojeg tako nazivas ti je do skora bio prijatelj i to je odlican pokazatelj tvog "karaktera". Covjek koji ti je sve dao zadnjih desetak godina nece ni da cuje za tebe i to je ono sto tebe svrbi a? Nego kad ces mi vratiti lovu za forum? Nisi u stanju pokrenuti py skriptu jbt mora ti se sve korak po korak objasnjavati :lolzz:da ne pocinjem o nekim drugim stvarima.
Dilber drug stara garda te podržava.

Ne znam sta bih dodao.....jos na sve ovo a imao bih dosta...
Zna se ko su ljudi ko su stručnjaci ko su jajare,muljatori,da ne kazem ozbiljnije reci nacisti nacionalisti ped.. i slicno....Ne treba vrsiti politicke debate istorijat i slicno...cemu sve to...muka mi bude od svega poneka ovo je hobi nekom...(ko je kako dosao do para i to se zna ko se cime bavio i bavi...)Da dodam samo da ne budem nedorecen ili da me pogresno neko shvati..dali neko uzgaja kokos pilice veverice,vozi avion,traktor,kosi travu ako to radi casno i posteno svaka cast od mene i respect,Zna se ko jedelio na forumu ovde i svugdje i kapom i sakom (nekad-a i previsedelio ikome ne treba al..) a neko nikad....inter (zokoniko..) je moj dobar prijatelj i ostace to ne zbog necega sto ima ili zna ,nego zbog svoje ljudskosti,nesebicnosti...i svi koji su uz njega su i moji prijatelji...

Последно уредено:
zar on ne razara panele - nevidljivo?! pitam za druga...

Ne znam sta bih dodao.....jos na sve ovo a imao bih dosta...
Zna se ko su ljudi ko su stručnjaci ko su jajare,muljatori,da ne kazem ozbiljnije reci nacisti nacionalisti ped.. i slicno....Ne treba vrsiti politicke debate istorijat i slicno...cemu sve to...muka mi bude od svega poneka ovo je hobi nekom...(ko je kako dosao do para i to se zna ko se cime bavio i bavi...)Da dodam samo da ne budem nedorecen ili da me pogresno neko shvati..dali neko uzgaja kokos pilice veverice,vozi avion,traktor,kosi travu ako to radi casno i posteno svaka cast od mene i respect,Zna se ko jedelio na forumu ovde i svugdje i kapom i sakom (nekad-a i previsedelio ikome ne treba al..) a neko nikad....inter (zokoniko..) je moj dobar prijatelj i ostace to ne zbog necega sto ima ili zna ,nego zbog svoje ljudskosti,nesebicnosti...i svi koji su uz njega su i moji prijatelji...
Zokoniko uvek i svima izlazio u susret. Ako ima neka statistika ko je najvise podelio na forumu sigurno je u top 3,a 99% je na prvom mestu

Ima li neko iskustva sa hakovanjem Iris tv boxa od telekoma? Ukuca se neki kod i onda se podesi da se ne pokreče aplikacija Iris go koja je instalirana već se uređaj ponaša kao android box i na njemu se može instalirati aplikacije potrebne za gledanje iptv strimova.
Kao kod SBB android boxa.

Ima li neko iskustva sa hakovanjem Iris tv boxa od telekoma? Ukuca se neki kod i onda se podesi da se ne pokreče aplikacija Iris go koja je instalirana već se uređaj ponaša kao android box i na njemu se može instalirati aplikacije potrebne za gledanje iptv strimova.
Kao kod SBB android boxa.
neke modele mozes (HPH07 i HP4024 msm da mogu ova dva modela e sad neznm jesu li iris ili supernova) a neke ne mozes da koristis kao android box.. isto tako i supernova boxovi neki mogu da se iskoriste a neki ne.. proguglaj negdje je neko vjerovatno pisao o tome..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom