Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Сериозно некој верува во Стевчо? сте гледале ли кои ликови се главни на Инфомакс во последно време? многу луѓе не разбираат дека денес најголемите удбаши се најголеми американци.

Замисли го Тигрович дојденец од Феризај со неговите метро и 55, градба ала Нурмагомедов, и изглед како гигабајт ликот на тик ток, се фали дека бил наследник на Илирите кои биле високи луѓе и живееле претежно на крајбрежјето на Јадранско море. :icon_lol:
I Homer bil kacak, ovaj Albanec, i ja napisal Ilijadata na albanski, posto sfakas - Ilijada / Iliri, isto e sve toa, i nosel kece na glavata, toa cel svet go znae.

MV5BNjE3ZTQwMTctNGMyOC00ODliLWIyOTUtZTgyNDRhZjRjNWUzL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMTc4MzI2NQ...jpg

I Odisejata e ep za eden skip, Ilir, Odisej, koj isto nosel kece na glava, sve se toa autochtonious.

Odysseus-003.jpg

А што е Стевчо толку политички побитен од Ванковска, да не има случајно партија со 200 000 члена која претендира да биде власт?

Тоа Стевчо што им кажал, што им плеснал на некои таму, е апсолутно небитно, секој втор политичар збори нешто такво, особено политички маргиналци кои не можат самостојно да дојдат на власт, па затоа "им се може" да зборат што сакаат, особено тоа што народот сака да слушне.
Има поголемо политичко искуство, многу добро ја знае внатрешната и надворешната политика. Рече дека 4 пати победил на избори од кои 2 пати сам.
Плус, да бидеме реални, ванковска сама како независен кандидат немаше да собере 10.000 потписи.

Ванковска не е политичар, нема политички капацитет и искуство и затоа е прилично нерелевантна и не преставува никаква закана.

Сериозно некој верува во Стевчо? сте гледале ли кои ликови се главни на Инфомакс во последно време? многу луѓе не разбираат дека денес најголемите удбаши се најголеми американци.
инфомакс се продадени од поодамна , самиот викаш кои ликови им се главни и јасно е. Ќе им бил некој од потпреседателите на СДС гостин неделава :icon_lol:

Има поголемо политичко искуство, многу добро ја знае внатрешната и надворешната политика. Рече дека 4 пати победил на избори од кои 2 пати сам.
Kur se trese shto pobedil. Samo koga ce go vidam onaka slatkorechliv mi se gadi. Stara YU shkola za podlizhnuvanje dodeka dojdi na vlast. Posle Crvenkoski 2 ce go gledame, ako voopshto se sejchavash na nego.

инфомакс се продадени од поодамна , самиот викаш кои ликови им се главни и јасно е. Ќе им бил некој од потпреседателите на СДС гостин неделава :icon_lol:
Продадени дека ги вадат гомната на Мицко на виделина? :icon_lol:

Ако може да нè просветлиш за човеков малку повеќе и зошто е значаен за политиката во Македонија?

Screenshot_20240320-105519_Instagram.jpg

Аууу какво МОЧАЊЕ ОД ЌЕРАМИДИ е ова! :pos:

Жално...Прототипен шарен нарко-комуњар, од клапата на Богоевски, Бужаровска, Колозова, Тричковски и многу, многу други. Еден силен потсетник за обичните луѓе кои се поистоветуваат со овие лешинари- ве продадоа и ја продадоа државата за евтин дегенеризам од типот на патувања во странство и наркотици полеани со алкохол. Не за вили, не за јахти, туку за ловење cheap thrills. Очекувано однесување од социопати како горенабројаните.

Последно уредено:
Ајде сите кои имате ФБ во лов...

Aj so zdravje . Koga velev deka e trojanski konj nikoj ne mi veruvashe.
Sega mu zavrshija izborite ushte pred da pochnat:

Катица Јанева и Стевчо Јакимовски НА ЦРНА ЛИСТА НА САД

Како тоа мислиш му завршиле изборите пред да почнат? :D
Па Стевчо секако кампањата (ќе) ја тераше анти-запад и со проруски ставови. Ова со ставањето на црната листа на САД му доаѓа како кец на десетка. Веројатно е и намерно направено, со цел да одземе уште повеќе од десничарските про-руски гласови).

А што мислеа нашите кога одеа по паметот на дуи и ги пикнаа Дебар и Маврово и Ростуше во 5ка, од глупост во глупост, со ова Албанците добија повеќе пратеници.
Не е тоа сторено од незнаење, намерно беше направено со договор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom