La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Не не, ич не ве боли кур се приметва.
Сега не ве боли а пред две недели во несвест паѓавте, планови за финале се правеа.
Јаката лига за титула кај шо умрените Наполи лани освоија со двеста бода предност
Стефи шампиони на Италија ќе бидеме по јубилеен 20ти пат, твоите 2 клуба заедно немаат толку.
Коа сме кај лигите, Џирона ви е 2ро место у лига а клубот за кој навиваш моментално е надвор од местата што водат у ЛШ каде изборија сензационален успех таканаречен пласман у 1/4 финале.
Некој сезонава ќе ја заврши со 2 титули а некој со грчевита борба за 4то место и единствена сатисфакција ќе остане пласман у 1/4 финале на пенали.

Ај не се глупирај доволно се бламираш и ти се смее народ.

Пред две недели тука и во темата за ЛШ се пишуваа мислења дека кој и да му падни во 1/4 финале ќе ги испадни, сега се сменат мислењата.

Никаде не се сменети мислењата. Уште пред Атлетико да го елиминира Интер сите се согласувавме во фан клуб дека можеме да се носиме само со победникот од Дортмунд-ПСВ. Еве сега и Атлетико е во таа група.

Псж е фаворит во двомечот против Барса, секој фан на Барса го знае тоа. Според мене шансите се 70-30% во корист на Псж.

Сеа и Дортмунд ќе ги треснат од земја

Ќе не треснат ами не, единствено шо немаат искуство макар шо тоа не мора да биди клучно во ваквите натпревари, гледам и тие не се константни во таа лигата нивна ама којзнае.
Среќа има репрезентативна пауза па имаат време за консолидирање.
Синоќа се покажаа баш како слуги каталонски.
Да не им зависеше тоа 4 место ќе речев им ја препуштаат утакмицата, ама не е случај.

Не бе, толку си ве бива :icon_mrgr:
Не, никој не може да ме убеди дека не можат да изиграат подобро од вчера

Против Интер изиграа со мадиња синоќа како друг тим.
Сега има и улога тоа што беа исцрпени и мораше да одмара неколку клучни играчи ама тоа не е изговор да изгубиш 0:3 на домашен терен и можеа уште три да примат лагано.

Ќе биди интересно со оглед дека му виси тоа 4 место, имаат меѓусебен со Билбао ама ако не се сменат драстично работите ојде воз у кукуруз
Или ќе се прајме Челзи од 2012 ? :D

Сега има и улога тоа што беа исцрпени и мораше да одмара неколку клучни играчи ама тоа не е изговор да изгубиш 0:3 на домашен терен и можеа уште три да примат лагано.
Барселона играше без Педри, Де Јонг, Гави, Балде и Кансело, 5 стандардни играчи недостапни.
Во одбрана ви игравме со Форт и Кубарси, две деца од по 17 години, а во средина со Фермин и капитенот Роберто (кој патем сезонава има изиграно цели 358 минути во Ла Лига).

Барселона играше без Педри, Де Јонг, Гави, Балде и Кансело, 5 стандардни играчи недостапни.
Во одбрана ви игравме со Форт и Кубарси, две деца од по 17 години, а во средина со Фермин и капитенот Роберто (кој патем сезонава има изиграно цели 358 минути во Ла Лига).
Педри и Де Јонг се првотимци ама го немаат тој импакт по го имаат Коке и Гризман. Не зависи Барселона оваа сезона од еден играч, додека ние да. Без Гризман нема кој да креира игра, нема гол кој да дај. Коке исто така
Депај откако влезе се виде промена.
Немој да ме сфатиш погрешно тука, ама погледни скор на Атлетико кога тие двајца отсуствувале.
Одбраната оваа сезона никад полоша.
Молина не знам, криминален е,дно од играч.
Де Пол направи толку кардинални грешки на последните неколку натпревари шо ме фаќа језа да го гледам, не е константен.

Педри и Де Јонг се првотимци ама го немаат тој импакт по го имаат Коке и Гризман. Не зависи Барселона оваа сезона од еден играч, додека ние да. Без Гризман нема кој да креира игра, нема гол кој да дај. Коке исто така
Депај откако влезе се виде промена.
Немој да ме сфатиш погрешно тука, ама погледни скор на Атлетико кога тие двајца отсуствувале.
Одбраната оваа сезона никад полоша.
Молина не знам, криминален е,дно од играч.
Де Пол направи толку кардинални грешки на последните неколку натпревари шо ме фаќа језа да го гледам, не е константен.
Бога ми откако влезе Депај имаше промена, само уште 2 примивте.

Бога ми откако влезе Депај имаше промена, само уште 2 примивте.
И каква врска има влегувањето на напаѓач со примените гола ?
Депај кога е фит е десет пати подобар напаѓач од Мората и тоа се виде вчера и на претходните неколку натпревари.

Депај кога е фит е десет пати подобар напаѓач од Мората и тоа се виде вчера и на претходните неколку натпревари.
Од блам у блам одиш. Прекини ти се смее цел форум.

Цела појава твоја е смешна. Врска немаш од ништо а шериф сакаш да бидеш.

Атлетико кучки обични. Против оваа Барса со спуштени гаќи секогаш, против Реал животот ке го остават на терен.

Цела појава твоја е смешна. Врска немаш од ништо а шериф сакаш да бидеш.

Атлетико кучки обични. Против оваа Барса со спуштени гаќи секогаш, против Реал животот ке го остават на терен.
Види се кој го имаш на аватар а тука дежурен гомнојадец за него, кога сме кај појави

Дај објасни шо е смешно во постот да се насмеам и јас
Депај кое разочарување е, повеќе посветен на песни и слики на инста отколку на фудбал, пропалитет од светски размери моментално.
[/QUOTE]
Мората слабиот според цел кајгана форум :свиркам:
Е ова е смешно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom