И плус си Бугарин, сите ѕвезди ти се имаат наредноЗошто сум сам?
Роден сум во годината на огнениот тигар, а машките тигри, знаете, живеат сами. Одделно, мојот знак е рак - домаќин, целосен интроверт, па... затоа сум сам. Плус - сум егоцентричен тип.
Исти знак сме во кинески хороскоп, а раковите тежнеат кон семејна идила, емотивци се и јако приклонети кон децата. Ти како рак, не си исполнет кога немаш фамилија.Зошто сум сам?
Роден сум во годината на огнениот тигар, а машките тигри, знаете, живеат сами. Одделно, мојот знак е рак - домаќин, целосен интроверт, па... затоа сум сам. Плус - сум егоцентричен тип.
Па може и да се спанџате.Исти знак сме во кинески хороскоп
Те бидува за стројникПа може и да се спанџате.
Зошто да не, озбилна сум, на форумов се родиле големи љубовни приказни, знам и бракови и врски... Тој сам, ти сама, башка исти кинески знак, поголем знак од тоа кај има?
Да се спанџаме? Мажена сум бе аман,ти можеш со Владе тоа, а чевли барај од другПа може и да се спанџате.
Зошто да не, озбилна сум, на форумов се родиле големи љубовни приказни, знам и бракови и врски... Тој сам, ти сама, башка исти кинески знак, поголем знак од тоа кај има?
Немам фамилија, немам деца, зашто и покрај тоа што имам 37 години, се сметам за неодрасло дете.Исти знак сме во кинески хороскоп, а раковите тежнеат кон семејна идила, емотивци се и јако приклонети кон децата. Ти како рак, не си исполнет кога немаш фамилија.
Ако си мажена зошто тогаш пишуваш дека си сама? Ако веќе се чувствуваш осамено во бракот не ти е на одмет да се спанџаш.Да се спанџаме? Мажена сум бе аман,ти можеш со Владе тоа, а чевли барај од друг
Не се чувствувам осамено во бракот, или мислиш дека треба да бидам залепена за маж ми како фластер. Добро бе ама анализирате мислења неможе човек ништо да напише одма цепидлачење, ццц отидов у крпа.Ако си мажена зошто тогаш пишуваш дека си сама? Ако веќе се чувствуваш осамено во бракот не ти е на одмет да се спанџаш.
Еднаш мажена, сега сама кој те знае бе Очајна, јас прочитав тука двајца сами што пишале дека се, башка и со ист кинески знак и пробав љубов да родам. Чевли, Владе тоа батали глупости.Да се спанџаме? Мажена сум бе аман,ти можеш со Владе тоа, а чевли барај од друг
Абе ти,ај у устаф што сакаш да ни улегнеш,па и у Македонску фамилију сакаш да се укрцаш.Немам фамилија, немам деца, зашто и покрај тоа што имам 37 години, се сметам за неодрасло дете.
Али пак, имам два племенци од страна на сестра ми.
Внуци не се сметаат за деца. Не е битно што се од сестра ти не се твои.Немам фамилија, немам деца, зашто и покрај тоа што имам 37 години, се сметам за неодрасло дете.
Али пак, имам два племенци од страна на сестра ми.
@Ocajna имам една молба до тебе,ако може да ми испратиш утре сабајле слика од утринското кафе што го пиеш во порака за да имам убав викенд.Не се чувствувам осамено во бракот, или мислиш дека треба да бидам залепена за маж ми како фластер. Добро бе ама анализирате мислења неможе човек ништо да напише одма цепидлачење, ццц отидов у крпа.