A ti kao na prv sostanok onaka na kjoro izlegvas. Nit si go videla, ni cula prethodno, totalna misterija ti e. Ednostavno ti pisal ili ti se javil i ti ni pet ni sest, vazi kazi kade i po so ke te poznam. Ko na filmojte.Секако.
Затоа нареден пат кога ќе излезете на прв состанок со некое момиче земете првин направете скриншот од вашиот банкарски финансиски статус и пратете ѝ го. Ќе си заштедите време и двајцата.
Тоа е мега сељо потегСекако.
Затоа нареден пат кога ќе излезете на прв состанок со некое момиче земете првин направете скриншот од вашиот банкарски финансиски статус и пратете ѝ го. Ќе си заштедите време и двајцата.
Имало бе Владенце, јес да на една рака се бројат, ама сум имала состаноци на слепо Апла ништо не сум знаела за типците, ни дали се грди ни дали се финансиски потковани, ама сум излегла. После 25та беа овие на слепо. На 16-17 не бев до толку храбра.I @Patience. so bidna, ti e sram da kazis ili nemalo takvi egzibicii, barem ne posle tvoite tamu 16, 17 godini .
P. S stvarno be so se prajte site ko vo nekoj film da zivejte. I posle se ljutite Sussaro ko ke vi go slepni deka ste do tolku predvidlivi sto povekje zamoruva otkolku sto e interesno
Si velam nauchi zoshto na volkot mu e debel vratotPoshto mi e vekje drugar, da zastanam u negova odbeana, ja Vlade skroz go razbiram, bev u slicna situacija. Pred godini si fativ rabota so ortaci makedonci i me zaebaa u picku mater. Bev ljut mnogu, mora da priznaam deka mi beshe i kjef koga go smenija imeto ko sho na vlade mu e kjef koga susi neshto kje napishe. Arno ama edno utro se poglednav u ogledalo slucajno i vidov mnogu glup covek koj sam dozvolil da go zaebat, trebalo da proceni deka ovie bile tacki. Sega ne sum im ljut na site do tolku ama za sekoj slucaj sam si rabotam.
Сон на секоја жена....а бе што ве читам, владе е топ мушкарац, ем лепотан, ем работлив, ем манга, а што е најважно натпросечен интелегентен, тоа што ве вози од Скопје до Цапари и обратно е само негова забава во текот на денот, среќен е тој што лично му е пријател!
Zavisi koja na shto stoi, ubav gaz, golemo takvoo,pari,plavi ochi,traktori, Kravi....Сон на секоја жена.
Па за ваков ко Владе.Zavisi koja na shto stoi, ubav gaz, golemo takvoo,pari,plavi ochi,traktori, Kravi....
Daj ti kazhi ni za shto sonuvash ?
Ако е грд а богат има шанси да си најде жена, а ако е убав и сиромав пак има големи шанси да си најде жена, е арно ама ако е и грд и сиромав шансите се нула.Ne si grd tuku najverojatno finansiski slabo stois