Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обично од лидери на држава се очекува да проектираат морал и други квалитети... Не разврат.Типот си е ерген, исто како и фирерот своевремено во Нацистичка Германија, има право да се лигави со кого/која сака пред и позади камерите.
Обично од лидери на држава се очекува да проектираат морал и други квалитети... Не разврат.![]()
Отсекогаш ми било мистерија зошто секогаш јужноамериканските држави се светски лидери во инфлација.
Аргентина пред 100г била најбогата држава во светот. Народ почнал да верува во дедо мраз, социјализам и ете ти ги последиците.
Отсекогаш ми било мистерија зошто секогаш јужноамериканските држави се светски лидери во инфлација.
просперитетот @Bafra Али како викаат, треба да се искали народот преку тешкото за да може да просперира на долг рок кога Миле све што е државно ќе продаде и ќе го стави цел народ у рацете на алчни корпорации.
![]()
Досега народот во Аргентина живееше во благосостојба и просперитет, бидејќи беше во рацете на моралните, чесни и скромни политичари. Што мене ме спомнуваш во темава, ене ти ги верниците во БРИКС и дека новиот поредок ќе биде мед и млеко за народот низ светот....
Пробај биди попрецизен во што ти е поента. Не само ко ветрушка.