Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.771
Поени од реакции
6.567
Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.275
IMG-cb2f057268580a5a568cb9c4ad55c281-V.jpg

Еве една од друг агол. Покрај бројката во копот, позитивно ме изненади и бројката на обичната публика. Одлично издание, одлична атмосфера дури и за викенд, а не па за среда во 14:00.

Член од
27 ноември 2021
Мислења
415
Поени од реакции
4.378
НОВА ПОБЕДА ВО ГЛАВНИОТ ГРАД! :oeoeoe:

рк тинекс пролет 28 - 32 ГРК ОХРИД

Ако зборот верност би имал друго име, сигурно ќе се викаше РИБАРИ!

Обработено и второ гостување во главниот град, во помалку од месец дена!

Остварена е нова ЗНАЧАЈНА ПОБЕДА, која уште пошироко ни ги отвора вратите кон РАКОМЕТНА ЕВРОПА!

#ВерниВерниРибари

Attachments

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Ултрас, Кежуал, Хулигани, Црвено-црна армија, АСАВ, УЧК, Анти комунизам, ноти прешкртани, каков навивачки сплет на 10 мотки, уште канта овчо сирење да извадевте :ljubove:

Член од
19 август 2010
Мислења
4.127
Поени од реакции
10.199
Колку ми е драго што во една од наjслабите фудбалски лиги на светот може да бидеме сведоци на вакви спектакли. Ова што го прават Комити посебно во последниве две години е лудило, апсолутно лудило!

Последно уредено:
Член од
12 ноември 2023
Мислења
19
Поени од реакции
76
Колку ми е драго што во една од наjслабите фудбалски лиги на светот може да бидеме сведоци на вакви спектакли. Ова што го направија комплекси1987 денеска со скандирање албански пички,добар албанец мртов албанец само кажува колку се чуствуваат инфериорни во своја држава.Погласни беа кока навиваа против албанците отколку кога навиваа за својот клуб.Тоа ти кажува што и како е работата;)
Или пак ова е старата фора на Вмро да никне уште некои гласови пред изборите со националистичката карта;)
Идете некои страници назад ке видите како ги критикуваат албанските нг баш за истово ама изглеа денеска ги фати еуфориа за малку ке помислиа дека влегоа во Champions League:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom