Ова значи дека ако ти имаш 30гб месечно мобилен интернет, и да речеме дека не го користиш за ништо друго, само гледаш MagentaTV, кога ќе изгледаш неколку часа, односно 10гб, пак ќе ти останат 30гб во месецот. Е ако гледаш повеќе, веќе ќе ти троши од тие 30гб.Ова не го разбирам
во Magenta 1 + 10GB ги даваат Текеком секој месец за користење МаgentaTV GO?
Мислам дека не беше, си трошеше од месечниот лимит.Вака беше и за МаxTV така?
Значи и официјално Интернет и ТВ корисниците не добиваат ништо, мора да имаш и телефонски број, што значи нам ни е укината МаксТв Го и не добиваме замена, браво Телеком интелигенција на ниво.Еве за MagentaTV GO одговори подетално како се користи, колку троши и друго
Еве нешто поважно
Според напишаново MagentaTV GO ќе може да се користи и преку број мрежа од други оператори.
2GB ќе троши гледање телевизија во HD.
Како што разбрав од пишаното само на Mobile Unlimited и UltraЗначи и официјално Интернет и ТВ корисниците не добиваат ништо, мора да имаш и телефонски број, што значи нам ни е укината МаксТв Го и не добиваме замена, браво Телеком интелигенција на ниво.
Moze da se koristi kaj internet i tv kaj mobile i kaj magenta korisnicite, ako nemas nitu edna od ovie uslugi nema da dobies magenta tv go, gluposti telekom kako telekom znaev deka taka ke bide
Da mozes da imas internet i tv i da koristis magenta tv go preku drug mobilen internet normalnoАко ја користите услугата преку мобилен број од друг оператор, сообраќајот ќе ви биде наплатен согласно со Ценовникот за мобилен интернет на операторот.
Ќе може да се регистрираш MagentaTV GO со број од друг оператор?Da mozes da imas internet i tv i da koristis magenta tv go preku drug mobilen internet normalno
Ne kako sto mi kazaa od telekomЌе може да се регистрираш MagentaTV GO со број од друг оператор?
Nema nema prasuvav samo lajt ima ako zemes mobile unlimited i ja imam deaktivirav si zemav drug tv servis ne mi trebaat ovie sranjaА ќе има пакети да се купат или како. Сега имам lite услуга само со мк канали.
А нели имаше некаков договор за емитување BNT 4 во Македонијa а МРТ Сат да се емитува во Бугарија?Бугарскиот BNT 4 повеќе не е дел од понудата на Мах Тв, договорот е истечен на 28. 02. 2024 година. Исто така и France 24 англиската верзија е тргната од понудата.