Ти благорадам за одоговор, а од прилика колку време се чека за указ???Ова ти е статус што цел форум го чека. За нешто непожелно не верувам и не знам. Мисли позитивно. Чекај указ и со среќа
Ти благорадам за одоговор, а од прилика колку време се чека за указ???Ова ти е статус што цел форум го чека. За нешто непожелно не верувам и не знам. Мисли позитивно. Чекај указ и со среќа
Од 3 - 6 месеци, така кажуваат тие што добиле.Ти благорадам за одоговор, а од прилика колку време се чека за указ???
Ja čekam 15 meseci većТи благорадам за одоговор, а од прилика колку време се чека за указ???
Ja čekam 18 mes na potpisJa čekam 15 meseci već
Дали имате некакво инфо во однос на ова? Во иста ситуација сумЗдраво, дали некој знае за промена на презиме и пријава на брак склучен во мк што документи ми требаат и во која институција? Јас сум со бг пасош, сопругот не
Ja čekam 15 meseci već
So koji dokumenti apliciravte? Nekoji stari od Bugarija ili po novite od Srbija.Ja čekam 18 mes na potpis
Од Србија си?Ja čekam 15 meseci već
Ja sa stari dokument bugarski,sve legalno,ali evo cekam godinu i 2 meseca potpisSo koji dokumenti apliciravte? Nekoji stari od Bugarija ili po novite od Srbija.
Честитки за указот за арно да си го искористиш, ако може само да ми кажеш колку веме чекаше од интервјуто во конзулат БТ. до добивање на бројчеЈАВНА БЛАГОДАРНОСТ ДО Р.БУГАРИЈА денес Указ бр 16 нецели 3 год. патешетвие.Интервју конзулат Бт. 12/20г. образована преписка 54.. од 04/21 г. и задолжитела,во 09/21 г. на финална, во 03/23 г. вратен на задолжителна,во 10/23г. вратен повторно на финална, во 08.11/23г. положително и денес 06.03.24 Указ, одев преку родител.Мислам дека се напишав да си дочекате сите што чекате поздрав.
DaОд Србија си?
Strašno više. Nadam se da će uskoro i nama da potpiše ukazJa čekam 18 mes na potpis
Фала, интервју 17.12.2020 бројчето излезе 28.04.2021 .Честитки за указот за арно да си го искористиш, ако може само да ми кажеш колку веме чекаше од интервјуто во конзулат БТ. до добивање на бројче