Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 408592

Абе Господ сè гледа ееееј. Прашање е каде на вас ќе ви оди душата.
Не ми е нешто посебно овоа за вауу оти ајде за навивачка омраза станува збор ама ниеден портал да не напише нешто а они се згрозувале и од помали слични работи кога се во прашање македонски навивачки групи.

Ама битно Илирида да има, да нема Каури, епа чорба епа Албанче.

Прегледај го приврзокот 408568

Дали е тоа умник залепен на птицава. :icon_lol:

Се чини дека на шќипериската креативност и‘ нема крај...тури го тоа орелот, не е битно каде.

На страна мајтапот, ликовите основале уште една, паралелна структура, кон веќе постоечката:

Овие барем го имаат префиксот „македонско„.

Откако ги решија сите прашања во Кичево и Струга, во поход кон европска Америка

Eve go vashiot kodeks na navivanje :D ... napad na precedatellot na eden klub, i posle plakete za edno shishence shto e frleno vo teren.

Vie ste najglubav narod shto postoi vo Evropa.

Eve go vashiot kodeks na navivanje :D ... napad na precedatellot na eden klub, i posle plakete za edno shishence shto e frleno vo teren.

Што добар ќотек лапна тука "управата" :D

Не знам таа работа, пријателе.
R.9b1afd5f9eb96a61e7b28bc99eed032a

Пред 2 години во Швајцарија запленети се 500 кила кокаин. Сега се идентификувани двајца сограѓани на пуно кои се обиделе да ја пречекаат пратката.

Племе мме

Пред 2 години во Швајцарија запленети се 500 кила кокаин. Сега се идентификувани двајца сограѓани на пуно кои се обиделе да ја пречекаат пратката.

Племе мме
српски тајни служби

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Togash ne placi za shishence.
Јас не плачам никогаш за вакви работи, ваделе ковчег, мавале по играчи, уште повеќе треба да мавате да им стане јасно на сите каде лежи проблемот, уште повеќе би се радувал кога би почнале новинарите од оние порталичиња што навиваат за вас да ги тепате или па да помодрите некого од Силекс, Пандевци, Брегалница, чисто да им биде на сите јасно пополека на каде оди државата и како понатаму.

Јас не плачам никогаш за вакви работи, ваделе ковчег, мавале по играчи, уште повеќе треба да мавате да им стане јасно на сите каде лежи проблемот, уште повеќе би се радувал кога би почнале новинарите од оние порталичиња што навиваат за вас да ги тепате или па да помодрите некого од Силекс, Пандевци, Брегалница, чисто да им биде на сите јасно пополека на каде оди државата и како понатаму.
Кој како заслужил ;)
Автоматски споено мислење:

српски тајни служби
Si gi pomesal rabotite, Cocorovska bese kuma na Arkan :D

Последно уредено од модератор:
Кој како заслужил ;)
...интересно, овој израз „кој како заслужил“ го слушам дневно најмалку десет пати од Македонците од албанско (косоварско) потекло, кога им се објаснува дека нешто дека не е во ред, неморално однесување, неетичко однесување кон пациент од нивни роднина млад доктор, а тие наместо да завземат став дека навистина не се однесуваат добро дека малку ќе ги подучат ми возвраќаат „ Кој како заслужил“!

...интересно, овој израз „кој како заслужил“ го слушам дневно најмалку десет пати од Македонците од албанско (косоварско) потекло, кога им се објаснува дека нешто дека не е во ред, неморално однесување, неетичко однесување кон пациент од нивни роднина млад доктор, а тие наместо да завземат став дека навистина не се однесуваат добро дека малку ќе ги подучат ми возвраќаат „ Кој како заслужил“!
Aj odi ismejuvaj go mladiot decko od Struga , komu mu se rushija gumite...i nemoj da mi prodavas moral!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom