Влијанието на социјалните мрежи во врска или брак? * разведени и сингл жени после 35та

Дали социјалните мрежи имаат улога во еден брак или врска?

• Да

Гласови: 69 76,7%
  • Не

Гласови: 21 23,3%

• Вкупно гласачи
    90

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Хоуп, гледај на ова како афтерворк парти што тргнало на лошо, и сега е 3 саат сабајле, и не се знае кој кај тера! :ROFLMAO:
Главните поенти се одамна докажани.
Сега само се вергла во пијаното!

Исто и во темана за ливадарки! Пет месеца беше мртва и закопана темата, а сега на јамајка му текна да прашува, откога русите почнаа да газат на фронтот!
Тој како падобранец дојде и се запна за бонус жените +35. Бонусот, бонусот.. :LOL:

Ни треба нова тема.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.420
Исто и во темана за ливадарки! Пет месеца беше мртва и закопана темата, а сега на јамајка му текна да прашува, откога русите почнаа да газат на фронтот!
Тој како падобранец дојде и се запна за бонус жените +35. Бонусот, бонусот.. :LOL:

Ни треба нова тема.
ајдеее сега јас сум крив што дојдов малце да ја мрднам темава.

Кажете пишете горе во насловот, ЗАБРАНЕТО ЗА ЦРНЦИ КУЧИЊА И ЈАМАЈКА и немаше да влезам.

како да не бришам муабети за мачето на очајна што седело на форум и барало глувчиња?
и башка по-appropriate муабет за Љубов и Секс, а поготово Секс од „Мачето на очајна што седело на форум и барало глувчиња“ нема. Барем јас одкако сум на темиве последниве два-три дена, реченица со поголема сексуална порака во неа, не сум видел. Ако не ми верувате, преведете на англиски „desperate pussy looking for mouses“ и побарајге на гоогле слики.

Edit: Побарав и оваа слика прво ми дојде на око. И ми текна на образовниот муабет....
1709172630179.png

Ем скролаш на форум, ем сексуално се образуваш.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.198
Поени од реакции
23.729
Владе само ми плаче, а како да не бришам муабети за мачето на очајна што седело на форум и барало глувчиња?

Пред некој ден оставив се, па баравте да се забришат офтопиците немале врска со темата. И вас крајот не ви се наоѓа другари.
:facepalm:
Автоматски споено мислење:

Хоуп, гледај на ова како афтерворк парти што тргнало на лошо, и сега е 3 саат сабајле, и не се знае кој кај тера! :ROFLMAO:
Главните поенти се одамна докажани.
Сега само се вергла во пијаното!

Ne bi se slozil okolu poentite deka se dokazani, uste pomalce deka im se jasni .
Nastrana Jamajka, toj e padobranec.
Zemi go samo primerot so maski livadarki sto probaja da go prikazat kako ekvivalent na livadarka, ete od tamu trgni. Ti deluvaat kako deka nesto im e jasno okolu toa :cautious:
Ali definitivno ima napredok, posebno za livadarstvoto kako pojava. Od total denial na pocetokot, sega onaka sramezlivo preminaja vo stadium da postojat ama ...... smisli random glupost i tupigo go do beskraj kako samo zensko i Zoki znae da tupi ;)

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.198
Поени од реакции
23.729
Vlade ovaj pat sum so tebe, zashto uopshte se brishi ne mi e jasno... pa i se za klitoriso izgleda izbrishaa, nema da ima od kaj da si povtorish. Se plasham vaka nema da ima nekoj vidliv napredak kaj tebe.
Ne se sekiraj, Houp ete se prijavi za prakticna nastava samo uste za termin da vidime.
Ali ne sum jas ko tebe, se so ke naucam tuka ke prenesam, neka cita rajata, a bogami i Ti ne mi deluvas ko da razbiras kojznae kolku. Si videl nesto na net, si procital ali to so pisi knigata, ne ragja nivata :sneaky:

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.571
Ne se sekiraj, Houp ete se prijavi za prakticna nastava samo uste za termin da vidime.
Ali ne sum jas ko tebe, se so ke naucam tuka ke prenesam, neka cita rajata, a bogami i Ti ne mi deluvas ko da razbiras kojznae kolku. Si videl nesto na net, si procital ali to so pisi knigata, ne ragja nivata :sneaky:
Vlade ne ripaj odma ko majmun, mene mi lici deka Houp kje ti ja otvori temata da te educira, vidish gore vika vreme bilo za nova tema. Aj so gospod napred, moze i ja kje naucam neshto.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.924
Поени од реакции
11.096
35 не е маче, тоа е магарица веќе.
Абе може и стара тигрица да биде, како онаа Мелита што водеше емисија за животни со тепих од зебра под нози :pos:

Тууу одма негативен да се биде.. look on the bright side понекогаш :rolleyes:

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.420
Чисто едно офф топик прашање, дали мене така ми се чини или во подфорумов владеат (модерираат) жени.

Kajgana Shop

На врв Bottom