Влијанието на социјалните мрежи во врска или брак? * разведени и сингл жени после 35та

Дали социјалните мрежи имаат улога во еден брак или врска?

• Да

Гласови: 69 76,7%
  • Не

Гласови: 21 23,3%

• Вкупно гласачи
    90

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.289
Поени од реакции
23.916
@Goyathlayyy @мкд владе

Дали го имате во предвид муабетот што го правевте (избришаниот) или при следната дискусија почнувате од почеток ?
Kako mu vleze Houp so brisenje, ja iskasapi, partali napravi. Ni sama ne znae po so kriterium brisese, izgleda onaka na tepka, pa so mu se fati to . Sekoe vtoro dobitno :cautious:.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.421
Nema bonusi jamajka, ako cmaes za to tuka ;)
Tuku kaj ja pogodivme @Aceso dupli smeni, nikako da najdi vreme da ni kazi idejno tehnicko resenie za hipotetickoto scenario :cautious:
Пу пу скраја да е. Не е практично кога имаш 35+ дома, да чекаш бонус 35+. Психолошлиот импакт може да биде експлозивен. На пример да ме шкопи на спиење. На пример со 25+ друга би била психологијата, ќе се замисли подлабоко, дури ќе и падне жал. Не бе владе не чмаам за бонусот, чисто исходот на натпреварот сакам да го видам, не ме рачунај за натпреварувач, туку за навијач.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.351
Поени од реакции
30.717
kamenuvanje do smrt... taka se resava toa vo nekoj zemji do den denes. neznam sto te iznenaduva toa, valjda si cula.

e sega sfakam deka ne ti se sviga posto valjda ubavo vi e vaka koga moze na sud i deca i alementacija da zemete a pritoa da ste pricina za razvod i na kraj pak top da ne ve bie.
A ti vo koja zemja rece deka zivees?

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.666
Поени од реакции
25.043
Pa pretpostavuvam deka ne zivees vo takvi zemji, duri i mislam deka imas dosta losi predrasudi za niv, koga istite aktivnosti gi pravat na evropsko tlo.
vidi, ona prasa koja e najgolemata kazna jas i odgovoriv koja e i deka se praktikuva u momentot vo poveke zemji. ne rekov deka se slagam so toa. jas imam predrasudi za glupostite sto se pravat bilo kade ne samo evropa.

isto taka ne se slagam ni so zapadniot sistem kade zenite se privilegirani vo ogromen % od slucaevite pri razvod. ako citas ubavo sto pisuvam jas sum prilicno jasen deka sekoja situacija si e zasebna i deka ne treba da se generalizira. toa podrazbira i zakoni koj se diskriminiracki seedno kon koj pol.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.351
Поени од реакции
30.717
vidi, ona prasa koja e najgolemata kazna jas i odgovoriv koja e i deka se praktikuva u momentot vo poveke zemji. ne rekov deka se slagam so toa. jas imam predrasudi za glupostite sto se pravat bilo kade ne samo evropa.

isto taka ne se slagam ni so zapadniot sistem kade zenite se privilegirani vo ogromen % od slucaevite pri razvod. ako citas ubavo sto pisuvam jas sum prilicno jasen deka sekoja situacija si e zasebna i deka ne treba da se generalizira. toa podrazbira i zakoni koj se diskriminiracki seedno kon koj pol.
Jasno.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.901
Поени од реакции
3.171
Ако е цврста врската не би требало социјалните мрежи да играат улога. А шо се однесува до разведени и сингл жени 35+ не гледам проблем, прибидејќи има исто толку и разведени и сингл или неженети воопшто 35+ мажи, па никој на нив не им прави проблем зашто. :toe:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.532
Поени од реакции
9.567
Владе само ми плаче, а како да не бришам муабети за мачето на очајна што седело на форум и барало глувчиња?

Пред некој ден оставив се, па баравте да се забришат офтопиците немале врска со темата. И вас крајот не ви се наоѓа другари.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.962
Поени од реакции
11.245
Владе само ми плаче, а како да не бришам муабети за мачето на очајна што седело на форум и барало глувчиња?

Пред некој ден оставив се, па баравте да се забришат офтопиците немале врска со темата. И вас крајот не ви се наоѓа другари.
Хоуп, гледај на ова како афтерворк парти што тргнало на лошо, и сега е 3 саат сабајле, и не се знае кој кај тера! :ROFLMAO:
Главните поенти се одамна докажани.
Сега само се вергла во пијаното!

Исто и во темана за ливадарки! Пет месеца беше мртва и закопана темата, а сега на јамајка му текна да прашува, откога русите почнаа да газат на фронтот!

Kajgana Shop

На врв Bottom