Toa e Moj ukaz se nadevam site ke si docekate pozdravНа фб. група бг. пасош. има објавено дека има указ 10 вклучена преписка 4858 од 15.04.2021
Честито за убо да го користиш пасошот поз.Toa e Moj ukaz se nadevam site ke si docekate pozdrav
Koj znae kako ode postapkata za podiganje na drzvjantstvoto bez posrednik da odam ?
BLAGODARAM
Can you share your location?За експрес пасоши и лични карти, се оди после мостот со лавовите, зграда од лева страна со црвени столбови. За осум саати се готови. Вкупно се плаќа околу 9.230 денари.
Čestitamo, neka je sa srećom. I mi da dočekamo. PozdravToa e Moj ukaz se nadevam site ke si docekate pozdrav
Ова ти е статус што цел форум го чека. За нешто непожелно не верувам и не знам. Мисли позитивно. Чекај указ и со среќаЗдраво на сите, имам едено прашање во врска за овој статус, дали некој го има поминато во скоро време, Што е следно после ова и дали би се случило нешто непожелно во смисла да бидам одбијен и сл. Ви благодарам.
- Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште. Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија.