Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Еве јас не одам да пресадувам коса, дури мислам дека одкако почна да ми паѓа косата правопрорционално подобро ми оди со жените. Изгледот мислам дека е неважен, освен во екстреми.
Vo red, eve ne ni odi vekje na zabar, kje mu padnat poshto ne mu e gajle. Izberi neshto i stavi - ne mu e vekje gajle...

Vo red, eve ne ni odi vekje na zabar, kje mu padnat poshto ne mu e gajle. Izberi neshto i stavi - ne mu e vekje gajle...
У топаанско ние имавме една изрека „раат е од таа работа“. Немој сега ти заби коси чуда. Некој нема пари да оди на забар па пак не се откажал од жени, има секогаш соодветни на него. :)

Добро, јас имам едно прашање за експертиве во темава. Како се викаат машките еквивалентни на ливадарките и кои се нивните карактеристики.

Па си мислев да се спојат двете теми и да се разговара за феноменот обострано.
Monasi :toe:

У топаанско ние имавме една изрека „раат е од таа работа“. Немој сега ти заби коси чуда. Некој нема пари да оди на забар па пак не се откажал од жени, има секогаш соодветни на него. :)
Aj i ti sega, okej eve prestanal da se banja... imshe eden u pakistan 30 godini ne se banjal i koga se izbanjal umrel.

Vlade ne moz monah deka livadarka ne e monahinja.

Vlade ne moz monah deka livadarka ne e monahinja.
Zoki uste ne ti davam son a ? :cautious:
I sega so bidna, mi popadna kosata, zabi ne mijam, ne se kapam, malo kure imam i sum incel. A da i pudla imam, toa e mnogu bitno( dodusa ne e pudla, djukela e najobicna ali ok , ete pudla e )
Kako susi koga go standardizirase zenskiot pol , a tie gi vrteja istite muabeti, so taa razlika sto ti bi trebalo da si maz. Malce tro otpovekje isfeminiziran, ali sepak maz :(

Zoki uste ne ti davam son a ? :cautious:
I sega so bidna, mi popadna kosata, zabi ne mijam, ne se kapam, malo kure imam i sum incel. A da i pudla imam, toa e mnogu bitno( dodusa ne e pudla, djukela e najobicna ali ok , ete pudla e )
Kako susi koga go standardizirase zenskiot pol , a tie gi vrteja istite muabeti, so taa razlika sto ti bi trebalo da si maz. Malce tro otpovekje isfeminiziran, ali sepak maz :(
Uopshte za tebe ne praam muabet, neli ti ne si livadar. Imam vakvi u komshiluk. Ti vlade da si dignesh samodoverbata.

Владе и јас ти реков дека си ливадар и дека треба да поработиме на самодовербата. Гледаш и луѓето заприметија. Не е срамота да си ливадар, за скоро може и веќе нема да си! ;)

Smeniv mislenjeto ne ti kazav? Otkako vidov kako ja odraboti houp znam sega deka lom prajsh po bitolsko.
Џабе ми беа и сите тактики и сите очајни обиди за хумор за да го насмеам и заведам. Изгледа не можам, немам шанси против пудлата..

Mozi trebase da trknime do wc to , ete neznam :cautious:
Пред муабетот со вцто беше ова се.
Јас те заведував, ти ми плачеше за избришано видео. И те тешев што да ти правам. Така ваљда ливадарите, женска им се пушта, тие за Пендаровски и се жалат...

Smeniv mislenjeto ne ti kazav? Otkako vidov kako ja odraboti houp znam sega deka lom prajsh po bitolsko.
Ne se zbora taka, mozi cita nekoj so ne treba da cita i posle od igracka placka da naprat :mad:
Автоматски споено мислење:

Пред муабетот со вцто беше ова се.
Јас те заведував, ти ми плачеше за избришано видео. И те тешев што да ти правам. Така ваљда ливадарите, женска им се пушта, тие за Пендаровски и се жалат...
Pa mozese da dojdis vo nekoe hotelce da me zavedis i utesis ;)
P.s Houp da ne se gubis taka po malce a ? Seriozno te prasvam, nastrana majtapot.
Ajde samo jas ova da go zaprimetiv ke recev do mene e, ali nekako kako i drugi da reagiraat za ista rabota :cautious:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom