- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.026
А со која да прави деца жити се?Оди прави деца не дреми на кајгана, 3-4 по можност
Последно уредено:
А со која да прави деца жити се?Оди прави деца не дреми на кајгана, 3-4 по можност
Правењето деца ќе го урне рамковниот и промени уставот? Доста со тие муабети туку зауздајте си го племето таму кај што е божем автохтоно.Оди прави деца не дреми на кајгана, 3-4 по можност
Нормално дека игра улогата на повеќе деца и треба сите да имаме повеќе деца ама битно е што ги учиме тие деца, џабе и 10 деца ако се е исто како ова денеска.Правењето деца ќе го урне рамковниот и промени уставот? Доста со тие муабети туку зауздајте си го племето таму кај што е божем автохтоно.
Не мора Македонец да прави деца, еве почни од тебе и купи си куќа во Зајас да видиме дека можеш.
Немора Зајас, можеш во Арачиново кое е патем Македонско село, или пак во Липково.
Е дури тогаш кога ќе го направиш ова зборувај ми зошто Македонец неможе а Албанец може бизниси да прави кај му прдне.
Јас ако купам дали ќе купиш и ти?Правењето деца ќе го урне рамковниот и промени уставот? Доста со тие муабети туку зауздајте си го племето таму кај што е божем автохтоно.
Не мора Македонец да прави деца, еве почни од тебе и купи си куќа во Зајас да видиме дека можеш.
Немора Зајас, можеш во Арачиново кое е патем Македонско село, или пак во Липково.
Е дури тогаш кога ќе го направиш ова зборувај ми зошто Македонец неможе а Албанец може бизниси да прави кај му прдне.
Ама ја најавува!Една ластовица пролет не прави.
Не е прашање на купување туку е забрането, не мора ни да купиш тие што бегаа од балистите или 2001 имотите си стојат, но оди живеј да те видам, додека кај нив е така ние тука макс космополити.Јас ако купам дали ќе купиш и ти?
Една ластовица пролет не прави.
А за бизнис дека можат оти така им е допуштено од власта, се додека Косовари, Албанци и други може да купуваат имот во Северна ништо не не оправа.
Се додека некој како Боро го јаде од нас ништо не бива, класика.Уапсен е Боро Малборо од Струмица, близок пајташ на Заеви заедно со шемата за препопраджа на марихуана низ цела земја.
Лично очекувам после избори некој од нив да пропее за кого работат, и кој е 50% сопственик на сите одгледувачници на марихуана
Муртинци дека зимаа мито од секој за отварање на фармиве за марихуана зимаа, ама нема врска дека на 50% од нив се исти сопственициУапсен е Боро Малборо од Струмица, близок пајташ на Заеви заедно со шемата за препопраджа на марихуана низ цела земја.
Лично очекувам после избори некој од нив да пропее за кого работат, и кој е 50% сопственик на сите одгледувачници на марихуана
А таман неговите го спремаа за претседателски кандидат.Уапсен е Боро Малборо од Струмица, близок пајташ на Заеви заедно со шемата за препопраджа на марихуана низ цела земја.