MOVE - OTT стриминг платформа - MTEL - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Da se e ok na mobilni isto i na smart tv vekje od preska gledam ne sum zabelezal stucanja a niti kasnenje na slika ili ton
Denes e praten utre ke mi stasa i boksot pa ke vidime i tamu
Spodeli povejke videa(koga mozes se razbira) bidejki i taka ne davate test period bar onaka na 5min,da vidime sto/kako e

Телеком Србијa најавуваат нови тв канали.

1. Нов Arena Sport канал - Arenica наненет за деца и нивниот развој во спорт.
  2. NewsMax - канал за вести кој United Media имаа лиценца ама им истече зошто не ни го стартуваа каналот и по некое време лиценца купи Телеком Србија :icon_lol:
  3. Superstar 3 - наменет за српски серии и филмови.

Ова ќе биде достапно верувам на MTEL/MSAT а кога тогаш и на Телеком МаxTV/MagentaTV.

Последно уредено:
Автоматски споено мислење:

Ne svativ, move na wifi + speedtest pravis ?
kolkava ima brzina vkupna internetot ?

Imase li tuka nekoj sho koristi kineski android boks bez sertificiran android, sakam da se najavam so takov za da mi go identifikuva kako mobilen ured da mozam i tamu da go koristam, no naprimer a1 xplore tv ne raboti na takov zatoa me interesira dali ima nekoj sto koristi move

Imase li tuka nekoj sho koristi kineski android boks bez sertificiran android, sakam da se najavam so takov za da mi go identifikuva kako mobilen ured da mozam i tamu da go koristam, no naprimer a1 xplore tv ne raboti na takov zatoa me interesira dali ima nekoj sto koristi move
Da probame na tv,tizen os ja ima aplikacijata na app store.

Imam postar kineski android box,ako sakas da probame...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom