Влијанието на социјалните мрежи во врска или брак? * разведени и сингл жени после 35та

Дали социјалните мрежи имаат улога во еден брак или врска?

• Да

Гласови: 69 76,7%
  • Не

Гласови: 21 23,3%

• Вкупно гласачи
    90
Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
Znaci vrti suci, ona frazata se ponasa ko nedoebana ziva vistina bilo. Hmmm. Iskreno ne vervav vo toa, ali i ti cim potvrdvas togas toa e toa.
Tuku so pravis ti drugiot den ako nejze vecerta ja bolelo glavata. I ti fucis po cel den, mrcis ili kako odi taa rabota.
Vaka da si poprajme muabet, male tajne velikih majstora duri ja cekame @Aceso da se proiznesi za resenie :cautious:
Жена ми владе никад не ја болело глава, некогаш искрено не сум можел ни да постигнам па сум оставал нешто недофарбано намерно..... па у недела возам точак до матка и назад да сум фит да може да постигнам.... а тоа со другарите го праами тамо пивце цепаме и муабети за техники свршување.... арно ме потсети да ставам фотка точак у натпреваро....

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.407
Поени од реакции
10.337
Ауууу...темата беше влијанието на соц.мрежи во врска или во бракот...:)За распад на една врска или брак не играат голема улога, но дека дефинитивно влијаат на конверзацијата меѓу партнерите.
Наместо да си муабетиме со мажето или со партнерчето, повеќе време се губи на допишување со некои виртуелни ликови.
Жив пример, ете ги :kafence: бла...бла....блааааа;)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.672
Поени од реакции
25.053
Една од главните разлики тогаш и денес не е толку соц медиите колку шо тогаш биле зависни невестите, сега може сами да се гледаат и да бидат ливадарки пример. Мислам дека повеќето овде сакаат пак да се врати таквата динамика шо не е баш реално а по мене и не е добро, зависен човек е склон кон манипулации за да си го обезбеди преживувањето....

apsolutno. toa e mozebi 70% od prikaznata bar na zapad ali na istok ne e bash taka a pak imas i livadarki i se drugo... taka da socijalnite mrezi imaat nekoj % krivica, nekade poveke nekade pomlaku ali definitivno igraat uloga i oni.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.421
Stareeme so vlade, ko starcive po park sho igraat shah nie ovde odrzavame aktivni neuronite. Plus me krepi vlade deka mi e del od terapijata za drugite bolesti.
Абе јас ве разбирам, си имате вие некаква симбиоза, ама јас сепак би зборел за бонусот. Има тука и други луѓе.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.421
Епа ко е таква работата, да стајме фуснота во имево, колку да знат луѓево, не ко ја тука ко џокер у покер да се убацвам.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.421
Колку повеќе мажи ќе научат кај е клиторисот по мирна куќа.
Значи „Влијанието на социјалните мрежи во врса или брак, Разведени и сингл жени по 35тата и улогата на едукацијата на мажите за клиторисот во мирот во куќата“

Јас мислам да беше жив Фројд ќе се гордееше со својата работа...

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.139
Поени од реакции
11.737
So ke se educiram sega za uste malce. Ke si teram ko dosega, izvajgo zabrisigo, klajgo . I obavezno za repot fatena, da se prekrsi ko lebed :sneaky: .
а во позадина оди...
Со „кротко“ само.

Зоки шо те пушти по вода те пушти, лут ти е нешто чим не ти ги открива тајните на УниверзУмО.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.139
Поени од реакции
11.737
Ajde mene mi e ljut, no valjda ne sum samo jas kriv za glavobolka na 4 milijardi zeni na planetava. Ili tamu eden milion tuka vo republikata.
Sebicen e be, sebicen, nejki da spodeli. Ili neznaj, samo se calami :cautious:
Мислам дека Зоки сака да ти кажи дека насабајле не треба само едно ракииче за циркулација туку нешто и од други извори...

Чунки, како шо вика чичко Венкота Андоновски:
Кој не ја видел - тој не се родил,
кој ја видел а не ја вкусил - тој умрел,
кој ја вкусил - тој не куртулил,
Јас, а можеби и Ти.

Ама ај да не му тураме зборој вуста на Зоки, да го остајме сам да си кажи. ;)

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
а во позадина оди...
Со „кротко“ само.

Зоки шо те пушти по вода те пушти, лут ти е нешто чим не ти ги открива тајните на УниверзУмО.
Uh prerano e so Vlade da se praj muabet za tajnite na univerzumo, on za klit ne mi veruva ne pa za DMT, shamanizam, vladeenje so energiite, lecenje so pogled ( buljash u dekolte ) i tako dalje......

Ajde mene mi e ljut, no valjda ne sum samo jas kriv za glavobolka na 4 milijardi zeni na planetava. Ili tamu eden milion tuka vo republikata.
Sebicen e be, sebicen, nejki da spodeli. Ili neznaj, samo se calami :cautious:
Znaci ja sum kriv za tolko mnogu livadarki u tvoj komshiluk? Sho na vreme ne spodeliv kaje klitoriso?

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.572
@Goyathlayyy @мкд владе

Дали го имате во предвид муабетот што го правевте (избришаниот) или при следната дискусија почнувате од почеток ?
Не, ја на владе ова до сега сум му го кажал многу пати, он тврди дела не сум му кажал ништо. Му слабее памтењето, треба и билобил да си земе не само вентор.

Ја утре задутре пак ќе му мелам нешто слично ко прв пат да ми е, ќе се трудам и дур на крај на ден ми текнува дека ова веќе го поминавме, џабе.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.421
Не, ја на владе ова до сега сум му го кажал многу пати, он тврди дела не сум му кажал ништо. Му слабее памтењето, треба и билобил да си земе не само вентор.

Ја утре задутре пак ќе му мелам нешто слично ко прв пат да ми е, ќе се трудам и дур на крај на ден ми текнува дека ова веќе го поминавме, џабе.
Значи у луп сте влезени. А на пример да смените и да зборите за бонусот, може ќе падне нешто. Па можеме и џекпот да додадеме, така по избор, ќе се договориме.

Kajgana Shop

На врв Bottom