Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Da ti bese jasno, prvo i osnovno nikogas nemase ni da pomislis na livadar kako ekvivalent na livadarka, ali aj neka ti bidi.
Sto toa ne procitav be Houp, ajde tri posta na krst imas na temata, daj dolovi mi sto toa propustiv.

Sami si pravite taka, nikoj ne vi e kriv. Posebni ste bile, vakvi takvi onakvi. Sablon, ko stancani od fabricka lenta. Mazite tuka pokazaja barem pogolem diverzitet od stavovi, zenite standardno relativiziranje, razvodnuvanje, glumenje ludilo, ko ti so livadarite :toe: .
Ali aj da ne vi krsime film, ok site posebni ste, nikoja ne e ista, sekoja e prikazna sama za sebe(y)
Автоматски споено мислење:

Zosto be Lusi kosa da ti pobeli :cautious:
Најновата мода е тоа Владе, со бели прамени да покажеш дека си жена, мајка, кралица и побелена коса не може да ти го урне егото.

Најновата мода е тоа Владе, со бели прамени да покажеш дека си жена, мајка, кралица и побелена коса не може да ти го урне егото.
So kaza sega i ti :facepalm:
Ajde ko za promena napisi nesto a da ima dopirni tocki so temata.
Ete spored tebe livadarkite postojat ili vrska nema muabetot. Ja imas zabelezano taa pojava, ja nemas, ako ja imas tvoe mislenje okolu toa, ako ja nemas, ja nemas i taka. Nisto slozeno oti kaj sakame da ti pobeli kosata ;)

Последно уредено:
Ke se najdi nekoja, ne se sekiraj ;)
Da te predupredam odma deka ke imas malo kure, incel si, ke berat donacii za da si kupis zena od Albanija i tamu uste nesto. Da ne recis posle vaka taka, ne bese zapoznaen :sneaky:
Туку сега ја гледам поврзаноста на овие две теми...Многу ред флагој ---> ливадарака. Кај нас тоа го викаат „нашла ми се маана“. Ако бараш маани, маани ќе најдеш :)

Либидо е индивидуална работа, не мислам дека е поврзано со пол секогаш. Колку мажи знам шо се жалат дека жените им се превише во форма да речеме за нив. А, убави, средени, уредни жени се во прашање.
Еден од битните фактори е компатибилност на тоа поле.
Ако некој не е премногу захтевен на тоа поле, треба да си најде партнер спроти себе, никој не заслужува да трпи, а и другиот не заслужува да биде варан чисто оти природата му е таква.

На една друга тема викаат ради тоа што жените биднаа вакви и вакви мажите почнаа да ги тргаат од приоритетна листа.
Тука, ама, никаде самокритичност за тоа зошто жена би одлучила да нема партнер, кое машко однесување би ја тригернало. Све у свему жена е крива за сѐ. Шуќур па сеа има мењање пол, па ваљда тие што ќе бидат јунаци и ќе се нафатат ќе покажат на светот како мажите може да бидат подобри од жените во све, бидување жени included.

Либидо е индивидуална работа, не мислам дека е поврзано со пол секогаш. Колку мажи знам шо се жалат дека жените им се превише во форма да речеме за нив. А, убави, средени, уредни жени се во прашање.
Еден од битните фактори е компатибилност на тоа поле.
Ако некој не е премногу захтевен на тоа поле, треба да си најде партнер спроти себе, никој не заслужува да трпи, а и другиот не заслужува да биде варан чисто оти природата му е таква.

На една друга тема викаат ради тоа што жените биднаа вакви и вакви мажите почнаа да ги тргаат од приоритетна листа.
Тука, ама, никаде самокритичност за тоа зошто жена би одлучила да нема партнер, кое машко однесување би ја тригернало. Све у свему жена е крива за сѐ. Шуќур па сеа има мењање пол, па ваљда тие што ќе бидат јунаци и ќе се нафатат ќе покажат на светот како мажите може да бидат подобри од жените во све, бидување жени included.
Мислам дека не се збори за кривци на темата, туку едноставно за поинаква природа. Или погрешно сум сватил.

Туку сега ја гледам поврзаноста на овие две теми...Многу ред флагој ---> ливадарака. Кај нас тоа го викаат „нашла ми се маана“. Ако бараш маани, маани ќе најдеш :)
Mozi da bidi edna od pricinite, ne velam ne, no sekako ne edinstvena. Mozi se razocarale, pogresni odluki, pogresni izbori, i skurcilo itn itn...
Автоматски споено мислење:

Мислам дека не се збори за кривци на темата, туку едноставно за поинаква природа. Или погрешно сум сватил.
Ubavo si sfatil, nema tuka krivci, zborame za pojava koja e se poprisutna kaj zenskata populacija od X pricini. Nekogas se tie krivi, nekogas nekoj drug, nekogas sklop na okolnosti i taka.
Toa sto nekoi po avtomatizam si go protolkuvaa toa kako lov na vesterki ( site zeni tuka bez isklucok ) pa brzo brzo pocnaa so relativiziranje, defokusiranje, e ona standardno sablonsko ponasanje kao site nie sme razlicni ali vo osnova licime ko jajce na jajce edna na druga vo rezoniranjeto i ponasanjeto.
Niti edna ne navleze podlaboko vo problematikata, niti edna ne rece da taka e, gi ima, vrija od livadarki.

Последно уредено:
Па колку пати од пред 1000 страни кажав дека најголем пример за ливадарка е баш таа овој погоре што и се обраќа од долно чешево. Фросина Фро. Репер за ливадарка.

Па колку пати од пред 1000 страни кажав дека најголем пример за ливадарка е баш таа овој погоре што и се обраќа од долно чешево. Фросина Фро. Репер за ливадарка.
Da ne se lazime, ne ja znam doticnata, slabo se mirisam so toa anima mundi sektata :toe:

Имам заприметено дека голем процент од ливадарките се планинарки. Три познавам лично и две "познати" од по фб. Освен кучето и годините, сите 5 и шетаат по планини.

Се пресмеав со темава. Не ни знаев дека им имаат и име даено на ваквите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom