jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.476
- Поени од реакции
- 27.282
Нема врска, терај си. Осеќам веќе дека е џабе да се објаснува.Дај подобјасни малку поподробно...благодарам.
Нема врска, терај си. Осеќам веќе дека е џабе да се објаснува.Дај подобјасни малку поподробно...благодарам.
ОК, штом така велиш...Нема врска, терај си. Осеќам веќе дека е џабе да се објаснува.
Ама затоа ти реков без педерски фори зошто знам што збореше во САД темата кога од петни жили пробуваше да негираш дека Израел врши геноцид со глупиот наратив дека јас сум викал евреите биле геноцидни.ооо на Кујтим сио го лајкнал постот, исто, можеби и бетер... Но во врска со постов, иста дијагноза како бафра, базична неписменост или хроничен недостаток на фокус. Една страна поназад.
True that... Што би рекле нашите стратешки (не)пријатели.Мислам дека не треба да се завзема страна во конфликт во кој една страна: Hates all Goyim, а другата страна Hates all Kafir.
Па не е мојата осуда од вчера бе дете. Бајаги од порано е, одкако почна акцијата во Газа. Тоа што ти не разбираш што зборам и зошто тоа го зборам или можеби контестот го врзуваш автоматски со Еврејството, пошто секоја беда што е во светот мора да се поврзе со Еврејство, ако не директно тогаш индиректно (пр. Маск не е Евреин ама рекол еднаш дека се осеќа како Евреин пошто учел во Еврејско школи, па автоматски мора да е лош човек поради тоа), тука јас немам кабает. Тоа е до твојот разум и твојата моќ за расудување.Ама затоа ти реков без педерски фори зошто знам што збореше во САД темата кога од петни жили пробуваше да негираш дека Израел врши геноцид со глупиот наратив дека јас сум викал евреите биле геноцидни.
Јас поставив прашање - зошто Илон Маск го поддржува геноцидот (потоа си најдов сам одговор со извори и се живо диво), а ти пробуваше да залепиш етикета на мене дека сум ги нарекол геноциден народ.
Сега на темава кога виде дека тропаш глупости и немаш излез па ајде си осудувал злосторства.
А бе кажи како маж - Израел со декади врши етничко чистење и геноцид на Палестинците.
Толку.
Или што би рекле сите останати, со нашите стратешки пријатели не ни се потребни непријатели!True that... Што би рекле нашите стратешки (не)пријатели.
Според ова претоставувам дека за тебе нема знак на еднаквост помеѓу тие што го водат Израел во моментов и Евреите.
Добро бе човек пред два коментара ти реков да не си измислуваш приказни и ти види какви глупости трескаш повторно. Потрес на мозок да не имаш па затоа вака лесно ти оди лажењето?Па не е мојата осуда од вчера бе дете. Бајаги од порано е, одкако почна акцијата во Газа. Тоа што ти не разбираш што зборам и зошто тоа го зборам или можеби контестот го врзуваш автоматски со Еврејството, пошто секоја беда што е во светот мора да се поврзе со Еврејство, ако не директно тогаш индиректно (пр. Маск не е Евреин ама рекол еднаш дека се осеќа како Евреин пошто учел во Еврејско школи, па автоматски мора да е лош човек поради тоа), тука јас немам кабает. Тоа е до твојот разум и твојата моќ за расудување.
Затоа реков луѓето како тебе се пожелни за Американската пропагандна машинерија.
Ок, фала што го потврди тоа што го зборев.И да, отсега за мене Маск е лош човек, но не дека се чувствувал како посвоен евреј него дека пробува да сокрие геноцид и плус беше на баци рака кај Биби.
Не бе ти си уникатен мајко мила каков пациентОк, фала што го потврди тоа што го зборев.
А зошто го спомна татко му, евејското школо името и сл.Не бе ти си уникатен мајко мила каков пациент
Тргнато е зошто Елон не сака да биде гледан како "trust fund baby" (го владееш англискиот па верувам нема потреба да ти преведувам што значи). Плус Елон пробува да ја сокрие приказната дека фамилијарно правеле пуздер низ Африка како и останатите колонизатори
Татко му на Маск го заебава за ова и затоа го спомнав.
Знае Маск кој му помогнал да стигне каде што е, затоа има се поголема и поголема цензура на твитер во врска со геноцидот што го извршува Израел. Дури и самиот си вика дека се смета за jew-ish
Ако не е важно. Немало потреба од вакви предрасуди и ментални гимнастики.Него читај интервјуа со татко му на Илон, самиот си кажува дека преку израелски брокери ги перел парите што ги "спечалил" со опустошување на рудниците во јужна Африка. Татко му со приватен авион и наоружан до заби со AK-47 одел на "работа" во Замбија на пример.
Па зошто татко му во интервју сам си кажува дека парите што ги правел преку пустошење на рудници не можел да ги смени во долари заради силните регулации и му помогнале израелски брокери пркеу кои му праќал кеш на Маск да се школува во Америка.А зошто го спомна татко му, евејското школо името и сл.
Сите геноциди што се дешавале во светот ги признавам и осудувам, не правам разлика дали Израел, Грција, Турција, Хамас, Исис...Иначе пак заборави да признаеш дека Израел врши етничко чистење и геноцид со декади.
Сум ти го утнал овој пост вчера некако сега гледам нов коментар има во темата и случајно го видов. Ајде уште една рунда рендaње на старчуги без мозок.Сите геноциди што се дешавале во светот ги признавам и осудувам, не правам разлика дали Израел, Грција, Турција, Хамас, Исис...