Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    735

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.511
Поени од реакции
27.326
Abe i toa ali ima tuka i drug moment. Si imam stvoreno reputacija, kvalitet, imigj so bi rekle. Garantiram za kvalitet. Republikata ja pretstavuvam, zemja na poteklo. I sega @PticaSelica ke im tupni tamu nekoj neprovereni masini, programatori, cipoj , ke im padni nekoj avion, i djabe se posle, ke padni vo voda tolku godini trud i makotrpna rabota.
Е то да. Репутација е заебана работа. Ништо тогаш, евентуално да му одкупвиш на @PticaSelica и да препродаваш, како тргнале Русите и сателити ќе им снема кај да е.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.710
Abe i toa ali ima tuka i drug moment. Si imam stvoreno reputacija, kvalitet, imigj so bi rekle. Garantiram za kvalitet. Republikata ja pretstavuvam, zemja na poteklo. I sega @PticaSelica ke im tupni tamu nekoj neprovereni masini, programatori, cipoj , ke im padni nekoj avion, i djabe se posle, ke padni vo voda tolku godini trud i makotrpna rabota.
Владе, за квалитетот со глава гарантирам!
Еве сега ја тестирам на вриење со гаќи и чарапи… веруј ни во НАСА неправат волку ригорозни тестови!

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.910
Поени од реакции
23.315
Владе, за квалитетот со глава гарантирам!
Еве сега ја тестирам на вриење со гаќи и чарапи… веруј ни во НАСА неправат волку ригорозни тестови!
Ne mozis samo taka da gledas na rabotite.
Znaci mora preku mene da odi, jas potpis da stavam, da garantiram so bi rekle.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.511
Поени од реакции
27.326
Ne mozis samo taka da gledas na rabotite.
Znaci mora preku mene da odi, jas potpis da stavam, da garantiram so bi rekle.
Владе, значи да му е мерак на чоек како прајш бизнис. Како вистински тендераш.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.205
Поени од реакции
22.833
Ја имам една машина за разходовање… Горење од старите! Со механички програматор, баш како што им треба на русите!
Да им ги пратам деловите, тамам тој третиот А-50 на ремонт што им е од 93’та да го завршат.
@Ne_sum_ja шо викаш?
Трет? Излегоа докази дека го срушиле тој пред еден месец или се уште е на траст ми бро?

Член од
14 август 2018
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.710
Трет? Излегоа докази дека го срушиле тој пред еден месец или се уште е на траст ми бро?
Толку де… 5 имаа, два им бутнаа, четири на ремонт, три од картите…
IMG_1773.jpeg
Јасно сега?

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.205
Поени од реакции
22.833
Хејли вика дека пола милион Украинци загинале или се повредени. Најверојатно се збунила како Урсула тогаш.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.710
Хејли вика дека пола милион Украинци загинале или се повредени. Најверојатно се збунила како Урсула тогаш.

Лапсус и е ова…
Нешто со ирачаните ги има помешано!

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.897
Поени од реакции
13.023

И таа како и Урсула се сосема небитни.

Моментално Хајли го прима дубоко во државата кај што била Гувернер. Доволно говори за способноста.

А и кур ги боли нив колку ќе изгинат. Ене онаа ултимејт баба рога во ликот на Нуланд кажа дека 90% од парите што ги даваат се враќаат назад во САд во вид преку нарачки за оружје ака си признава дека војнава и те како е одлична за воената лоби на Сад па и во Еу. Зељо и се само гревови, мада и тие си се наполнија со пари.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.511
Поени од реакции
27.326
Ене онаа ултимејт баба рога во ликот на Нуланд кажа дека 90% од парите што ги даваат се враќаат назад во САд во вид преку нарачки за оружје
Тоа е на @мкд владе некој колега у америка.

jamajka

Член од
28 април 2007
Мислења
19.511
Поени од реакции
27.326
Sprema Biznisov povejce ti odgovara Vodka da pijash!
Абе да не се Амриканците нема бизнис, кој му ги сотре авионите на Русите, кој му ги урна ракетите, знае Владе кај да прикаже почит.

Kajgana Shop

На врв Bottom