jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.476
- Поени од реакции
- 27.284
Тоа што си неписмен или имаш моќ на фокус колку ретардирана златна рипка, тоа си го покажал наназад низ постовите, не ти е првпат...Е како бе сеа променлив е, ама за едни исти е мајка, а за други е маќеа, едни исти фамилии се елитата, а другите потрчковци, овци за стрижење...
Кај виде дека барам светлина, пак самиот наметнуваш некои работи кои врска немаат. Дај прекини да им кажуваш на другите што се, какви се, што бараат, збори си за себе.
На крајот светот секогаш ќе биде за некој мајка, а за некој маќеа, како што е сега мајка за Евреите и маќеа за Палестинците, во некое минато тоа било обратно, затоа и се раселиле Евреите. Претежно во голема мера све тоа зависи од нас самите
Не тоа што лупаш глупости на другите теми ти дава сосема други карактеристики, а тоа е дека не можеш баш да се пофалиш со интелект...По што тоа виде...
Каде мене ме читаш по темите да плачам или офкам... Каде ме читаш да пљукам по сдс или дпне или левица.
Не бе копито, тоа ти и генералчето го правите, тендер патриоти, па за да ви олесни врз другите проектирате своите буљашки карактеристики.
А за неписмен јасно е според тоа во што веруваш, а вие со генералчето верувате дека невина родила син кој на 33г воскреснал.
Ова го видов од само овој пост:
И све се вклопува во приказната. Оваа реченица е твоето животно дело:Добро, вие со генералчето верувате дека невина родила син, кој на 33 години воскреснал, а не па во прикаските со гаражите.
Последно уредено: