Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.156
Поени од реакции
7.842
Ех Адмирал @Генерал … лесни се вашиве и на Ска “проблеми”…
Последната што ме флертуваше (и ме насанка), као демек топло-ладно, оче-нече, ќе биде нема да биде.
Уствари цело време барала некој да ја вози на шопинг у Солун, и да ја “шета”!
Арно се освестив на време!
И ја напраив: неам зимски гуми соу сорри!
(Мада ми изгуби бааѓи време..)
Замисли :confused:
Koj ti e kriv shto ne si trgnal so nea i tamu okolu Demir Kapija motelcinata da si i reces, sorry srcka otide motorov, mora ovde da prenojcime.
Em ce si go videl Solun em "Mesecinata"

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Ни еднаш не се обидува да започне некоја тема на муабет иако се приметува дека доаѓа момент на непријатна тишина.
Нема ништо лошо ако постојат моменти на тишина затоа што ако на некоја и се допаѓаш секој момент со тебе ќе и биде убав па дури и моментите на тишина... Ќе запамтам не запишувај ;)

Член од
14 август 2018
Мислења
4.924
Поени од реакции
11.096
Koj ti e kriv shto ne si trgnal so nea i tamu okolu Demir Kapija motelcinata da si i reces, sorry srcka otide motorov, mora ovde da prenojcime.
Em ce si go videl Solun em "Mesecinata"
За такви зијан си и едно литро нафта да потрошиш!
Ни да ги плукнеш не заслужуваат…
Автоматски споено мислење:

Нема ништо лошо ако постојат моменти на тишина затоа што ако на некоја и се допаѓаш секој момент со тебе ќе и биде убав па дури и моментите на тишина... Ќе запамтам не запишувај ;)
Тоооо Царе :ROFLMAO: :pos: :angel::ROFLMAO::angel:
Затоа и ти викам, пишуј на темана со тактики!
Цар си!

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Џабе не го терајте да прави будала од себе, таа не е заинтересирана и чао толку нема што да ја бара пак. А и што особини што му се допаднале поседува таа па да губи време на неа? Со такво понашање да ја бара пак? Значи бегај од оваа, слушај ме мене.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.924
Поени од реакции
11.096
Uf be, tie se najslatki !!
De gustibus non est disputandum

Мада обично вакви се собираат од биртија во 3 сабајле…
Тоа што некоја има “факултет” преку ден, не значи дека е вредна за повеќе труд ;)

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Џабе не го терајте да прави будала од себе, таа не е заинтересирана и чао толку нема што да ја бара пак. А и што особини што му се допаднале поседува таа па да губи време на неа? Со такво понашање да ја бара пак? Значи бегај од оваа, слушај ме мене.
Зошто да не си стекнува искуства? Нејзе може да ја има ко на лагер додека си договара со друга. Не треба таа ситуација да ја сфати трагично. Ваљда не се затрескал у неа на прв поглед. Така да може човекот да си тера други шеми додека оваа е на лагер. Така ќе стане добар играч и нема откажување.

А и што особини што му се допаднале поседува таа па да губи време на неа?
Не мора да е нешто сериозно може само ќе се плеснат и толку а можеби со тек на време ќе биде сериозна врска. Се е во игра...

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.117
Поени од реакции
11.636
Ех Адмирал @Генерал … лесни се вашиве и на Ска “проблеми”…
Последната што ме флертуваше (и ме насанка), као демек топло-ладно, оче-нече, ќе биде нема да биде.
Уствари цело време барала некој да ја вози на шопинг у Солун, и да ја “шета”!
Арно се освестив на време!
И ја напраив: неам зимски гуми соу сорри!
(Мада ми изгуби бааѓи време..)
Замисли :confused:
Еееее не си ти Сејвиор Спасеновски па дури и дома да ги носиш со ќутенката. ;)

Лукави се жените пријателе и ако не си ги опулиш ќе ти ги опулат, како за се во животот. Посекако сите сме имале по некој кикс на кој сме научиле по нешто и машки и женски. Затоа и пишиме во вакви теми, пошто откако ќе види човек некои работи потоа не си дозволува многу продавање мадиња за бубрези.

Онај лудакот па дома ги носи, омекнувале со тек на време хахахахахахахахахахахаха
Замисли во киселина да ги вари. :shok2: :toe:

Член од
14 август 2018
Мислења
4.924
Поени од реакции
11.096
Онај лудакот па дома ги носи, омекнувале со тек на време хахахахахахахахахахахаха
Замисли во киселина да ги вари. :shok2: :toe:
Може парфеми прави човекот :ROFLMAO:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.622
Поени од реакции
37.585
...зашто дејтот мора да значи секогаш секс, брзата хемија значи и брзо издувување, а квалитетите од двете страни не веднаш се приметуваат, а и допаѓањето не мора да биде на прв поглед и на прв дејт, зашто да не биде пријателски дејт без намера ниту помисла за сексуална игра, се брза некој некаде или треба долга пракса за секс, ерогените зони не мора веднаш да се надразнат, па некогаш искажано усно негирање не значи исто емоцијата во себе, пипнете дискретно пулсот да видите колку брзо чука срцето, а ваму као нема веза незаинтересираност.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
...зашто дејтот мора да значи секогаш секс, брзата хемија значи и брзо издувување, а квалитетите од двете страни не веднаш се приметуваат, а и допаѓањето не мора да биде на прв поглед и на прв дејт, зашто да не биде пријателски дејт без намера ниту помисла за сексуална игра, се брза некој некаде или треба долга пракса за секс, ерогените зони не мора веднаш да се надразнат, па некогаш искажано усно негирање не значи исто емоцијата во себе, пипнете дискретно пулсот да видите колку брзо чука срцето, а ваму као нема веза незаинтересираност.
Никој не рече дека мора одма да биде сексот ама со тек на време ќе биде пошто пријателството е преценето... Никој не сака да биде ЦЕЛО ВРЕМЕ ВО ФРЕНД ЗОНА...

брзата хемија
Не се работи за брза хемија туку дали ќе ја има или ќе ја нема...

Член од
14 август 2018
Мислења
4.924
Поени од реакции
11.096
Никој не рече дека мора одма да биде сексот ама со тек на време ќе биде пошто пријателството е преценето... Никој не сака да биде ЦЕЛО ВРЕМЕ ВО ФРЕНД ЗОНА...
Така е!
И како да го избегнеме ова, ако гледаш дека со пријателство почнува работава?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Само еднаш ми се има случено да искочам со дечко и збор да не кажам, се најдовме у Бисер, јас се пицнав божем не знам кај идам, кошуља светлицава, црна сукња високи чизми, косата средена шминка топ, и отидовме у кафич седнавме, пред мене цел ѕид огледало, не беше крив дечкото, огледалото, никад у живот таков нарцис не сум била, си се утепав гледајќи у огледало, испивме пијачките, се разделивме и толку беше никад не го видов повеќе :facepalm::oops:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.494
Зошто да не си стекнува искуства? Нејзе може да ја има ко на лагер додека си договара со друга. Не треба таа ситуација да ја сфати трагично. Ваљда не се затрескал у неа на прв поглед. Така да може човекот да си тера други шеми додека оваа е на лагер. Така ќе стане добар играч и нема откажување.

Не мора да е нешто сериозно може само ќе се плеснат и толку а можеби со тек на време ќе биде сериозна врска. Се е во игра...
Не знам, зависи и каков тип е, која возраст е. Некој не сака така, си бара нешто сериозно, а и да е само за на лагер пак би ја откачила, намќоресто ми делува, ќе лежи како мртов коњ.

Kajgana Shop

На врв Bottom