Кое е Вашето „црвено знаме“ (red flag)

• Креатор на темата Креатор на темата HEKOJ
  • Време на започнување Време на започнување
Не можеш да знаеш за каква личност станува збор. Не си ме видела никогаш, никогаш неаме праено муабет у живо, не го знаеш моето понашање у живо. Значи твојов пост се коси со здравата логика. Не можеш да знаеш за каква личност станува збор.

Еве ти една песна. :smirce:

Доброо, се извинувам.

Убава вечер ти посакувам драг Костиќ.

За мување ќе си најдеш некое друго девојче.

хахахахахаххахахах. Па не бе озбилно, како би знаела како се понашам на пример? Преку постовиве? не можеш да знаеш преку постовиве каква личност сум ја, дај не заебаај и ти, знаеш и сама.
Така е, скроз си во право. Сега може ли да ја затвориме темава? :pipi:

Иначе да се вратиме на темата.

Машки другари ми е ред флег некако, шо знам..... Дури поголем реф флег ми е машки другари него ли тетоважа пеперутка над задник или на рамо.
Автоматски споено мислење:

Дај ставете анкета....... Нека гласаат луѓево. МАШКИ ДРУГАРИ КАЈ ДЕВОЈКА.. ДА ИЛИ НЕ???? (ќе видиш какви ќе бидат резултатите)
Јас сум за да.

А дали си и за и маж трета смена у хотел на рецепција со 2 собарици по 20 - 25 години ?

Не им е надреден и како како таков, може да се надева на таа од 52.
Кога ќе стане менаџер, со моќ бар за давање смени, тогаш може да го огрее сонце. :D

Јас сум за да.
Викаш дека си за да женско да има машки другари. Овде не збориме за најблизок некој туку да си склапа рандом пријателства со секој со кој што ќе си најде муабет.
Паралелно на ова ти викам дали маж ти ако е рецепционер или ете како што кажа @курајбер , менаџер или супервајзор ќе си бидеш лабава и за да ако тој остане сам трета смена со 2 собарици 20-25 год ?

Викаш дека си за да женско да има машки другари. Овде не збориме за најблизок некој туку да си склапа рандом пријателства со секој со кој што ќе си најде муабет.
Паралелно на ова ти викам дали маж ти ако е рецепционер или ете како што кажа @курајбер , менаџер или супервајзор ќе си бидеш лабава и за да ако тој остане сам трета смена со 2 собарици 20-25 год ?
Јас не знам вие за какви другарства сте мислеле, јас си мислев на искрени другарства без некакви двосмислености и сомнителни намери во позадина. Јас мислам дека е нормално и женско и машко да имаат другари/другарки.

За вториот дел, по вашата логика, јас не смеам да одам на дежурства со машки колеги или он да дежура некаде ако има жени. Дечки, постојат граници, ако не сте знаеле. Разликата меѓу другарство, професионална дружба и флерт, е кристално јасна.

Јас не знам вие за какви другарства сте мислеле, јас си мислев на искрени другарства без некакви двосмислености и сомнителни намери во позадина. Јас мислам дека е нормално и женско и машко да имаат другари/другарки.

За вториот дел, по вашата логика, јас не смеам да одам на дежурства со машки колеги или он да дежура некаде ако има жени. Дечки, постојат граници, ако не сте знаеле. Разликата меѓу другарство, професионална дружба и флерт, е кристално јасна.
Машко и женско може да бидат другари ако машкото е педер. А на работа е друго, не одбираш ти со кого ќе работиш у принцип, се адаптираш.

Машко и женско може да бидат другари ако машкото е педер. А на работа е друго, не одбираш ти со кого ќе работиш у принцип, се адаптираш.
Како бе брат?
Ја сам имаја пуно другарке у друштфо, од мали заедно, журке, одмори, дочеци на НГ. У средњу школу имаше ептен добру другарку, седесмо заедно у клупу 3 године, на факултет исто доста добри другаке од Источну Македонију.
И види пази молим те, не сам педер ама ич.

Како бе брат?
Ја сам имаја пуно другарке у друштфо, од мали заедно, журке, одмори, дочеци на НГ. У средњу школу имаше ептен добру другарку, седесмо заедно у клупу 3 године, на факултет исто доста добри другаке од Источну Македонију.
И види пази молим те, не сам педер ама ич.
Тоа е друго, спонтани средби...ја зборам за другарство у кое се слушате на телефон, идете заедно на пиво/кафе што и да е.

Тоа е друго, спонтани средби...ја зборам за другарство у кое се слушате на телефон, идете заедно на пиво/кафе што и да е.
Нене, не збору за спотнани средбе, него за право другарстфо. Е ск не висење на телефон како некои женчиња сс бесплатни минуте хаха него идење на кафиња, кафане, искачање, афтери и слушање на телефон кратко и јасно по потребу. И не само ја, него и много мои другари. И тој траеше ептен дугачко. И ск кд ке се видимо ке се испоштуемо ептен, лудуемо на некои сфадбе заедно и никад никој сс никога не е направија нешто срамотно хаха.

Де бе, до толко ли ви се прца сфе што е женско?

Женската и машката љубомора се разликуваат во една многу битна рбота.Многу мажи свесно или несвесно имаат сомнеж дали се старатели на свои или туѓи деца.Жената во секоја комбинација е мајка на своите деца. Ако се направат DNK тестови ќе дојдиме до фрапантни резултатаи.Многу мажи ќе сватат дека се намагарчени.Затоа и DNK тестовите не се задолжителни,а би требало.Мислам декаво неколку сојузни држави во Америка се задолжителни.

Добро мојот bff е геј да, но имам и други другари кои не се геј. Океј си функционираме. Женети си се, никому ништо. И со жените си живеам. Сеа нормално дека дружбите не ни се како порано кога немавме свои фамилии и немавме толку работни обврски, ама сеуште си се дружиме, си се поштуваме и сл.

Значи му дозволуваш на маж ти да е трета смена со една плавуша и една црнка?
Да, и со црвенокоса замисли.

Добро, ова го сфаќам како да, значи дозволуваш. :D
Збориме за трета смена на работа, не збориме за муабетење трета смена по кафулиња.

Нема што јас да дозволувам. Возрасен човек си е, знае како треба да се понаша во склад со достоинството. Сега за сега имам доверба, и знам дека си ги носи одлуките правилно и одговорно. Немам проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom