Kajgana Song Contest #276 - Game Theme Music

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.911
Поени од реакции
27.186
Парва да ти ебу у тему и песмице и игрице и сфе. :icon_mrgr:
Оној пут кд сам те питаја дали играш нешто кажаја си ми да си стар за игрице и да сам ја дете.
Ск 100 пута ќе се премислу сс коју песму да учествуем. Сетија сам се на Ред Алерт, Стронгхолд, Фифу, Воркрафт и оште много игрице.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.713
Парва да ти ебу у тему и песмице и игрице и сфе. :icon_mrgr:
Оној пут кд сам те питаја дали играш нешто кажаја си ми да си стар за игрице и да сам ја дете.
Ск 100 пута ќе се премислу сс коју песму да учествуем. Сетија сам се на Ред Алерт, Стронгхолд, Фифу, Воркрафт и оште много игрице.
Па не играм више,осфен нешто на телефон.
А у девеести израснасмо на флипери,а после и у играчнице и кантерачнице хаха.Некои мелодие не се забрављаф.Тетрис например,какфа распаљотка од мелодију еј.

Иначе тема е за траке за игре,а не некоја рандом песна пуштена у некоју игру.

Али нема врска,битно нека прска.
:icon_mrgr:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.911
Поени од реакции
27.186
Иначе тема е за траке за игре,а не некоја рандом песна пуштена у некоју игру.

Али нема врска,битно нека прска.
Ова значи дека песните од ФИФА и од Нид Фор Спид што не се наменски правени за играта нема да важат ?

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.713
Ова значи дека песните од ФИФА и од Нид Фор Спид што не се наменски правени за играта нема да важат ?
Нека важиф сфи,што кур.Да не напраимо калакурницу.

Ќе отседам оваа, не сум јас по гејминг, многу расистички натпреваров. :(
Еј не си по гејмање?
А бш ми личиш на некоју што добро барата сс џоестик,онија одлскул од комодоре, или сликовито...
20171004-se-vrakja-legendarniot-komodore-64-m.jpg

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.342
Член од
22 декември 2011
Мислења
2.345
Поени од реакции
5.469
Знам што мисли права со темава ама тоа што го бара го има само на флипери и некоја аркаде игра, а и кој ги памти тие ѕвуци уште.

Ќе идам со main theme од Wow, темата што вртеше пола ден додека чекаше да се најават 10 000 души па тебе да ти дојде ред.

Иначе играта има премногу, стотици теми, за секоја раса, зона, секој град, секоја таверна, секоја инстанца, па сето тоа се делеше на денска и ноќна.

Моите омилени
Мислам дека беше на Ironforge main theme

И на Гризли Хилс, намерно сум дремел тука за музиката.

Kajgana Shop

На врв Bottom