- Член од
- 23 март 2011
- Мислења
- 1.240
- Поени од реакции
- 1.132
На мене ли мислиш? лгбт ?-никогаш ,жива вистина е тоа шо го пишамНели беше ЛГБТК+ ти ?
Од каде сега филмовиве за милфари и кугари ?
Sent from my SM-A025G using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На мене ли мислиш? лгбт ?-никогаш ,жива вистина е тоа шо го пишамНели беше ЛГБТК+ ти ?
Од каде сега филмовиве за милфари и кугари ?
Супер ако е вистина. Ваљда сум те помешал. Некој сличен имаше како тебе со црно - бел геј модел на аватар што се расправаше сам за ЛГБТК+ .На мене ли мислиш? лгбт ?-никогаш ,жива вистина е тоа шо го пишам
Sent from my SM-A025G using Tapatalk
Mоето прво сексуално искуство
Декември '98, јас 17г, таа 16г.
Едноставно морав да и го пласирам.
Брат, ме изнасмеа, ти благодарам, ќе те биде за спортски коментатор
Ова зличува на еротска Хаику поезија ама долгата верзијаПрегледај го приврзокот 324831
Зошто си таква
Да те удрам заслужуваш сега,
после полноќ ме остави во беда,
замина како кучка од шинтер бркана,
за инат така цела ноќ неиздркана.
Мисионерска поза ти била смешна,
моја брзина како те ебам грешна,
не ме оставаш пичка да ти лижам,
со наредба во темница да мижам.
Зошто си таква со мене груба,
ќе си заминам и ќе си најдам друга,
што туку ме држиш со прстот во уста,
испуши ми го и голтни сперма густа.
Ајде бе брат што напраи ? Од ебење глава не можеш да кренеш.Интересна тема ,ми ја препорача босот @bijons за брзо ќе почнам со објавување мои лични еротски колумни и дешавки што ми се имаат случено,се надевам нема да ми ги бришат постовите и нема да сум баниран како во многу други теми на форумот.
НАПОМЕНА
Кај Феминките секој ден пишувам колумни и имам по 5,6 пораки за средби секој ден,се надевам и на ваша соработка.
Пишував неколку пати ама се бришеа мислењата,добив предупредување за бан од Злате и прекинав.Ајде бе брат што напраи ? Од ебење глава не можеш да кренеш.
Па више година ипол чекаме.