Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 2.829
- Поени од реакции
- 6.435
Да ама во повеќето случаи е така.јас со дечко раскинав зошто неќеше девојки да избрише од фб а му реков ако сакаш сериозна врска остави ги школските роднините и колешките но тој настави да ги чува и тие за бла бла така ми беше сумњив и прекинав сеТочно, затоа една од најопасните карактеристики е мрзливост и пасивност.
И кај мажи и кај жени.
Невработеност моментална секогаш не зависи само од тебе, но беспосленост, безделничење, да.
Имаш разни хобија според буџет, преуреди си ја собата, ако имаш талент и фат, пробај уновчи си го талентот.
Сите сакаме некогаш само да одмараме, но ако ова е начин на живот и е секој ден, опасно е.
Продуктивна, активна, општествено полезна личност ретко има време да седи по цели ноќи на компјутер.
И после барај, барај, ќе си ја најдеш бељата.
И за мажи и за жени ова важи.
Пак до човекот си е. Ако ја нема жичката за да направи беља, нема.
Оф боже до толку ли дури и лајковите значат дека некој сака хаха неверојатно значи да не стискам лајк веќе са пазамПрегледај го приврзокот 404783
Ne znam sto tuka ne e jasno
P. S i obratno, da nema polova diskriminacija
Да ама во повеќето случаи е така.јас со дечко раскинав зошто неќеше девојки да избрише од фб а му реков ако сакаш сериозна врска остави ги школските роднините и колешките но тој настави да ги чува и тие за бла бла така ми беше сумњив и прекинав се
Автоматски споено мислење:
Оф боже до толку ли дури и лајковите значат дека некој сака хаха неверојатно значи да не стискам лајк веќе са пазам
У еден споен пост успеа дното да го допреш.
Му раскинала пошто нејќел да избрише рандом пријатели на фб ама затоа ставање лајкови било безопасно.
Aaaa gotovo, si pricna, mi stavi lajk, nema nazad sega. Ni ostana uste vo pp da dogovorime detali, sto kako koga, sitnici nekojОф боже до толку ли дури и лајковите значат дека некој сака хаха неверојатно значи да не стискам лајк веќе са пазам
Немам поим шо праам нова сум овде и незнам што е тоа пп интересно место а и гледам дека има допишување се надевам дека ќе се дружиме ситеПрегледај го приврзокот 406791
Aaaa gotovo, si pricna, mi stavi lajk, nema nazad sega. Ni ostana uste vo pp da dogovorime detali, sto kako koga, sitnici nekoj
Eee јас кога реков оти проверувам пораки на месенџер втоп ме ставија и на клада ќе ме спалеам ко вештица. Реков јас секоја нормална тоа го прави.Да ама во повеќето случаи е така.јас со дечко раскинав зошто неќеше девојки да избрише од фб а му реков ако сакаш сериозна врска остави ги школските роднините и колешките но тој настави да ги чува и тие за бла бла така ми беше сумњив и прекинав се
Оф боже до толку ли дури и лајковите значат дека некој сака хаха неверојатно значи да не стискам лајк веќе са пазам
Uste ne ni e do tolku seriozna vrskata za takvi nepromisleni akciiВладе спреми се уше сега, одма избриши се шо е женско у френдлистата. Бриши и темата ливадарки, делува дека куче има.
Се за тебе.Ne bre, toa ako si 35+ ti e bonus samo.
Ako imas i kuce uste eden bonus plus.
Ako planinaris ali ne ona profi tuku taka po obliznite livadi, plus uste eden bonus.
Za drugoto Zoki ke te upati.
@Goyathlayyy ajde te molam vidi so cupeto, novo ni e, upati ja se sto treba.
Кристинче, заборави да пишеш како го замислуваш твојот идеален маж?Немам поим шо праам нова сум овде и незнам што е тоа пп интересно место а и гледам дека има допишување се надевам дека ќе се дружиме сите
А стварно ли местово кај пишуваме е за над 35 само разведени и сингл или немора да значи
daleku si ti od normalna ama ok si, ke te druzime ovde... vaka u zivo neznam dali nekoj bi sakal da ostavi telefon na masa so tebeEee јас кога реков оти проверувам пораки на месенџер втоп ме ставија и на клада ќе ме спалеам ко вештица. Реков јас секоја нормална тоа го прави.
Дефинитивно под б посекси еКристинче, заборави да пишеш како го замислуваш твојот идеален маж?
Под
а) Прегледај го приврзокот 406823
Под
б) Прегледај го приврзокот 406824
Многу е битно за темава, а и еден другар го интересира..
Потполно е нормална, права жена...љубопитна како и секоја што сака да види што има интересно во телефонот на мажот. Таа што вели дека не ѕирнала во пораките на партнерот немала можност, а не дека немала желба.daleku si ti od normalna ama ok si, ke te druzime ovde... vaka u zivo neznam dali nekoj bi sakal da ostavi telefon na masa so tebe
znaci nestabilna e i ne e sigurna vo partnerot i pred se vo sebe i svojte kvaliteti. nema nisto normalno u spioniranje na partnerot i razgleduvanje na negoviot telefon ili soc mrezi. nisto nema da smeni toa. ako resil da te vara ke te vara sekako. ako vredis nema da mu dades povod. glumite picki americki a potajno site dlaboko u sebe imate raznishana samodoverba pred se u vas a potoa i vo partnerot.Потполно е нормална, права жена...љубопитна како и секоја што сака да види што има интересно во телефонот на мажот. Таа што вели дека не ѕирнала во пораките на партнерот немала можност, а не дека немала желба.