Влијанието на социјалните мрежи во врска или брак? * разведени и сингл жени после 35та

Дали социјалните мрежи имаат улога во еден брак или врска?

• Да

Гласови: 69 76,7%
  • Не

Гласови: 21 23,3%

• Вкупно гласачи
    90
Член од
8 јануари 2024
Мислења
14
Поени од реакции
8
Точно, затоа една од најопасните карактеристики е мрзливост и пасивност.
И кај мажи и кај жени.
Невработеност моментална секогаш не зависи само од тебе, но беспосленост, безделничење, да.
Имаш разни хобија според буџет, преуреди си ја собата, ако имаш талент и фат, пробај уновчи си го талентот.
Сите сакаме некогаш само да одмараме, но ако ова е начин на живот и е секој ден, опасно е.
Продуктивна, активна, општествено полезна личност ретко има време да седи по цели ноќи на компјутер.
И после барај, барај, ќе си ја најдеш бељата.
И за мажи и за жени ова важи.
Пак до човекот си е. Ако ја нема жичката за да направи беља, нема.
Да ама во повеќето случаи е така.јас со дечко раскинав зошто неќеше девојки да избрише од фб а му реков ако сакаш сериозна врска остави ги школските роднините и колешките но тој настави да ги чува и тие за бла бла така ми беше сумњив и прекинав се
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 404783

Ne znam sto tuka ne e jasno :toe:
P. S i obratno, da nema polova diskriminacija ;)
Оф боже до толку ли дури и лајковите значат дека некој сака хаха неверојатно значи да не стискам лајк веќе са пазам

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да ама во повеќето случаи е така.јас со дечко раскинав зошто неќеше девојки да избрише од фб а му реков ако сакаш сериозна врска остави ги школските роднините и колешките но тој настави да ги чува и тие за бла бла така ми беше сумњив и прекинав се

Оф боже до толку ли дури и лајковите значат дека некој сака хаха неверојатно значи да не стискам лајк веќе са пазам
:pos: :pos: :pos: :pos:

У еден споен пост успеа дното да го допреш.
Му раскинала пошто нејќел да избрише рандом пријатели на фб ама затоа ставање лајкови било безопасно.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.198
Поени од реакции
23.729
:pos: :pos: :pos: :pos:

У еден споен пост успеа дното да го допреш.
Му раскинала пошто нејќел да избрише рандом пријатели на фб ама затоа ставање лајкови било безопасно.
Screenshot_20240209-080955_Facebook.jpg

:toe:

Aaaa gotovo, si pricna, mi stavi lajk, nema nazad sega. Ni ostana uste vo pp da dogovorime detali, sto kako koga, sitnici nekoj ;)

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2024
Мислења
14
Поени од реакции
8
Прегледај го приврзокот 406791

:toe:

Aaaa gotovo, si pricna, mi stavi lajk, nema nazad sega. Ni ostana uste vo pp da dogovorime detali, sto kako koga, sitnici nekoj ;)
Немам поим шо праам нова сум овде и незнам што е тоа пп интересно место а и гледам дека има допишување се надевам дека ќе се дружиме сите

А стварно ли местово кај пишуваме е за над 35 само разведени и сингл или немора да значи

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.811
Поени од реакции
3.009

Eee јас кога реков оти проверувам пораки на месенџер втоп ме ставија и на клада ќе ме спалеам ко вештица. Реков јас секоја нормална тоа го прави. :toe:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.198
Поени од реакции
23.729
Владе спреми се уше сега, одма избриши се шо е женско у френдлистата. Бриши и темата ливадарки, делува дека куче има.
Uste ne ni e do tolku seriozna vrskata za takvi nepromisleni akcii ;)

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.073
Поени од реакции
2.571
Ne bre, toa ako si 35+ ti e bonus samo.
Ako imas i kuce uste eden bonus plus.
Ako planinaris ali ne ona profi tuku taka po obliznite livadi, plus uste eden bonus.
Za drugoto Zoki ke te upati.
@Goyathlayyy ajde te molam vidi so cupeto, novo ni e, upati ja se sto treba.
Се за тебе.
Кристинче форумот е како тиндер, пишеш по темиве кои се твојте ставови и типови ко мене поискусни, стројници, кажуваат со кој може да те спариме. У твојот случај уште на прво мислење се гледа дека си за Владе. Пиши дали имаш куче. Владе поседува имот во Битолско, над 35 е и има пудла.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.924
Поени од реакции
11.096
Немам поим шо праам нова сум овде и незнам што е тоа пп интересно место а и гледам дека има допишување се надевам дека ќе се дружиме сите

А стварно ли местово кај пишуваме е за над 35 само разведени и сингл или немора да значи
Кристинче, заборави да пишеш како го замислуваш твојот идеален маж?
Под
а) IMG_1763.jpeg
Под
б) IMG_1764.jpeg

Многу е битно за темава, а и еден другар го интересира.. ;)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.573
Поени од реакции
24.934
Eee јас кога реков оти проверувам пораки на месенџер втоп ме ставија и на клада ќе ме спалеам ко вештица. Реков јас секоја нормална тоа го прави. :toe:
daleku si ti od normalna ama ok si, ke te druzime ovde... vaka u zivo neznam dali nekoj bi sakal da ostavi telefon na masa so tebe :toe:

Член од
8 јануари 2024
Мислења
14
Поени од реакции
8
Член од
3 мај 2019
Мислења
19.364
Поени од реакции
10.262
daleku si ti od normalna ama ok si, ke te druzime ovde... vaka u zivo neznam dali nekoj bi sakal da ostavi telefon na masa so tebe :toe:
Потполно е нормална, права жена...љубопитна како и секоја што сака да види што има интересно во телефонот на мажот. Таа што вели дека не ѕирнала во пораките на партнерот немала можност, а не дека немала желба.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.573
Поени од реакции
24.934
Потполно е нормална, права жена...љубопитна како и секоја што сака да види што има интересно во телефонот на мажот. Таа што вели дека не ѕирнала во пораките на партнерот немала можност, а не дека немала желба.
znaci nestabilna e i ne e sigurna vo partnerot i pred se vo sebe i svojte kvaliteti. nema nisto normalno u spioniranje na partnerot i razgleduvanje na negoviot telefon ili soc mrezi. nisto nema da smeni toa. ako resil da te vara ke te vara sekako. ako vredis nema da mu dades povod. glumite picki americki a potajno site dlaboko u sebe imate raznishana samodoverba pred se u vas a potoa i vo partnerot.

socijalnite mrezi se problem. nisto dobro od niv nema, isklucok e samo linkedin.

Kajgana Shop

На врв Bottom