мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.412
- Поени од реакции
- 24.132
Daleku sum od toa 24/7 tuka ( lesno proverlivo), ali koga citam nekoj bivs saren kurton, sega blagonadezen levicar kako glumi ludilo, ednostavno pojako e od mene, moram da vi kazam kaj vi e mestoto. Vie ste talogot na edno opstestvo, izvorot na site gomna vo koi ne zaglibivte, i zosto. Oti se glupi. Bevte i ostanavte. Samo steta sto radi vasata kratkovidost, glupost i naivnost cela republika pati . Barem eden od vas doblest da imase da reci kolku ja zasravte. Ni toa go nemate. Za vas istorijata pocna 2017, pred toa 2008. Nemate kapacitet duri ni da si izlizite kade serevte. Toa e realnosta.Значи ти крена бело знаме ама ипак 24/7 си тука, нешто не штима
Некој мора да гине порано или покасно ама наивно е да мислиш дека нив било кој ке ги смиреше без пуцајки, племе се и не знаат на друг начин
Imeto ke go vrakjale, mrsulkovci. Da ne bevte vie nemase ni da ima potreba da se vrakja tupsoni edni glupi..
P.s belo zname ne krenav jas, ali nekoj sam se napuci. Jas da go primam oti nekoj mocko neznael da soberi dva i dva, ne fala.
Se pucevte, neka ve ebavaat sega. Bas da vidam kolku ste hrabri. Pak da se guskate so siptаranata na protesti i barikadi.