Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај знам,шо толку се срамиш од својата националност?Нели даваше некои предлози претходно,шо не преземиш ти нешто?
Автоматски споено мислење:

Гнаси продадени.
Кажа овој Тошковски дека веќе ги спремил документите за тие 2 измени на законот кој ќе ги предложи утре да ги изгласаат како краен рок односно сите документи да си важат до кога имаат рок на важност за потоа постепено да се заменуваат со нови а ако не ги изгласаат измените ќе предизвикаат сообраќаен хаос низ цела Македонија а познавајки ги овие од СДСШ дали сега пред избори ќе се спротивстават на овие измени и да предизвикаат уште толкав револт и огромен пад и катастрофа на изборите ќе видиме.

Кажа овој Тошковски дека веќе ги спремил документите за тие 2 измени на законот кој ќе ги предложи утре да ги изгласаат како краен рок односно сите документи да си важат до кога имаат рок на важност за потоа постепено да се заменуваат со нови а ако не ги изгласаат измените ќе предизвикаат сообраќаен хаос низ цела Македонија а поснавајки ги овие од СДСШ дали сега пред избори ќе се спротивстават на овие измени и да предизвикаат уште толкав револт и огромен пад и катастрофа на изборите ќе видиме.
Бедиотии.

Кој кур се силиш врегаш а ти е страв да си ја кажиш националноста?Тебе изгледа многу работи не ти се јасни.
Nikoj KUR jas ne vredjam pogotovo ne tebe! Ili slabo ti odi citanjevo?

A i ne mi e strav da si ja kazham nacionalnosta ! zatoa shto e ocigledna me mrzi da pishuvam.
Inace se mene mi e jasno! Ili da ti pratam edno 50.-100 sliki od edno 10 izbori na nazad kako se prodava makednoceto za pusti ebani pari, za masla i koga odea vo skopje so avtobusi za da go poddrzhuvaat zajaceto so kurishte od 100metri ???

Ne sum jas od vcera pa nekoj mockovci da mi prodavaat muda za bubrezi.

I posle nekoj so seriozen izraz na liceto ke kaze deka koga ke dosle DPNE na vlast ke davaat otpor, nemalo da go smenat ustavot za bugarite...
Pa vidi be uste vo tehnickava vlada ispadnaa pogolemi komunjari od komunjarite. Ne pocekaa ni da dojdat na vlast za da gi izvadat nozinjata. VMRO Sharena :angel:

I posle nekoj so seriozen izraz na liceto ke kaze deka koga ke dosle DPNE na vlast ke davaat otpor, nemalo da go smenat ustavot za bugarite...
Pa vidi be uste vo tehnickava vlada ispadnaa pogolemi komunjari od komunjarite. Ne pocekaa ni da dojdat na vlast za da gi izvadat nozinjata. VMRO Sharena :angel:
A shto mozhi toj ministerot da napravi??

A shto mozhi toj ministerot da napravi??
Ako ne e sposoben nisto da napravi, neka si dade ostavka be. Shto sum pa ja dolzen da keshiram nekoj predavnik bezkicmenjak sto prodava nekakov kvazi patriotizam sekoj mesec.

Ako ne e sposoben nisto da napravi, neka si dade ostavka be. Shto sum pa ja dolzen da keshiram nekoj predavnik bezkicmenjak sto prodava nekakov kvazi patriotizam sekoj mesec.
More Dzhoni,
Abe vladata treba da donesi odluka a toj da ja sprovedi! Ne mozhi toj od rakav da si izvadi zakon zatoa shto bil od VMRO i da rece pu pu od denes ne vazhi starata odluka.

Bez razlika kolku te pogoduva muabetov ama toa e toa. i jas vo 2022 si izvadov nov Pasosh so rok na traenje od 10 Godini i letoska pak go smenav i ne cekav do 31.12. i shto da pravam??

Toa zajaceto i ostala barga ve dovede i vas i mene so vas zaedno do ova deredje . Ili da se samocitiram, Grujo koga jadeshe lanja deka do ova ce ve odnesi Zajko nikoj ne mu veruvashe! Ne oti toj e poaren ama dotolku prodaden ne beshe i zatoa im smetashe na nekoi.

I zatoa imate shansa vo Maj da ja popravite greshkata (mozhebi ne tvoja ili od @Erikson ) ama poshto e ova forum i citaat mnogumina neka podrazmislat shto sakaat vo idnina, 6 mesecen dogovor ili maslo ili lazhni nadezhi i dupenje bes kraj, ili shansa da si gi isperat grevovote.

Posle Albancite bile krivi, Amerite bile krivi, bugarite bile krivi. Ne be sami si sme krivi za se!
Glupi, gladni nenasitni i ne znaeme da si go cenime toa shto go imame.

Последно уредено:

Си бутал режим, сега Влатко Васиљ нека те оправа

More Dzhoni,
Abe vladata treba da donesi odluka a toj da ja sprovedi! Ne mozhi toj od rakav da si izvadi zakon zatoa shto bil od VMRO i da rece pu pu od denes ne vazhi starata odluka.

Bez razlika kolku te pogoduva muabetov ama toa e toa. i jas vo 2022 si izvadov nov Pasosh so rok na traenje od 10 Godini i letoska pak go smenav i ne cekav do 31.12. i shto da pravam??

Toa zajaceto i ostala barga ve dovede i vas i mene so vas zaedno do ova deredje . Ili da se samocitiram, Grujo koga jadeshe lanja deka do ova ce ve odnesi Zajko nikoj ne mu veruvashe! Ne oti toj e poaren ama dotolku prodaden ne beshe i zatoa im smetashe na nekoi.

I zatoa imate shansa vo Maj da ja popravite greshkata (mozhebi ne tvoja ili od @Erikson ) ama poshto e ova forum i citaat mnogumina neka podrazmislat shto sakaat vo idnina, 6 mesecen dogovor ili maslo ili lazhni nadezhi i dupenje bes kraj, ili shansa da si gi isperat grevovote.

Posle Albancite bile krivi, Amerite bile krivi, bugarite bile krivi. Ne be sami si sme krivi za se!
Glupi, gladni nenasitni i ne znaeme da si go cenime toa shto go imame.
Dobro be, dali procita sto ti odgovoriv? Vladata ne mu drzi pishtol na chelo! Moze vo sekoj moment da odbie i da si dade ostavka vo sekoe vreme i da si zacuva obraz.
No nejse, ova se na micko lugje, tie lugje imaat 0 obraz posto znaat deka ima raja sto ke gi glasa.

Си бутал режим, сега Влатко Васиљ нека те оправа
Dosta go zalite be aman vise, zalopojki. Super mu e na gruki u Budapest.

Dobro be, dali procita sto ti odgovoriv? Vladata ne mu drzi pishtol na chelo! Moze vo sekoj moment da odbie i da si dade ostavka vo sekoe vreme i da si zacuva obraz.
No nejse, ova se na micko lugje, tie lugje imaat 0 obraz posto znaat deka ima raja sto ke gi glasa.

Dosta go zalite be aman vise, zalopojki. Super mu e na gruki u Budapest.

Не е 2016 и не сме пред СЈО со Павле. 2024 е и влези во кабината за сликање пред која те донесе Зоран Заев. :cool:

Ne e toj tamu za da si dade ostavka tuku za da pripremi teren za izbori. A i da si daj ostavka isti djavol. i toj posle nego nishto nema da napraj na temata.
Zatoa umot v glava i pravilno zaokruzhi vo Maj. A za kogo ti sam si znaesh najdobro. Samo nemoj posle da ima placenje po forumi, vaka bilo taka bilo.

Не е 2016 и не сме пред СЈО со Павле. 2024 е и влези во кабината за сликање пред која те донесе Зоран Заев. :cool:
Eve tuka sum pred kabinata, mi kazaa da pocekam vo redot.
Koga ke dojdam na red Krsto Mukoski ke mi ja otvori vratata od kabinata. Pred mene bil on i uste 7 drugi vmrovci. Cekale da se slikaat za americki pasos.

Back
На врв Bottom