Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Ние не ја даваме тие си ја зедоа.Си играат курташак како ќе им текне.Сега да ги молиш нема да прифатат федерализација.Каква Илирида кога ја имаат целата држава на тацна.Пават тендери,прават пари прават тајни договори со приватни фирми со државни пари,не одговараат за ништо.Не се будали да формираат некоја си Илирида кога во Севернава нит за струја плаќаат нит даноци.Се клетиот каур им плаќа.Оди од Трапчин Дол на таму па ќе видиш какви знамиња се веат.Затоа и претходно пишав последна надеж за спас на државава ни коалиција мегу Левица и ДПМНЕ,иначе маф ни е работава.Се виде нашиот патриотизам,ги оставивме љугето од 27 април да скапуваат во затвор.
Не се согласувам, и јас мислев како тебе но не повеќе, те водат емоции долга и широка е оваа тема но знај дека е грешка, нека провоцираат, нека веат знамиња, нека крадат.

Ако ВМРО освои над 50 пратеници(сите рејтинг агенции така прогнозираат) а сите останати се здружат против нив и СДС биде во влада, Таче СИГУРНО нема да биди премиер, туку албанец што ќе го избери Ахмети

Ако сака Таче пак да дупи, нека освои најмалку 47-48 пратеници, иначе него ќе го дупат

Таче ниту некогаш "дупел" ниту некогаш ќе "дупи". СДС е дувлно на високо-арогантен а ниско-способен добиток без никакви работни навики и они се во состојба се да стават на продажба само да продолжат да крадат. СДС и 61 пратеник да освои во моментов пак Ахмети ќе биде премиер зошто комплетно го имаат продадено газот.

Не се согласувам, и јас мислев како тебе но не повеќе, те водат емоции долга и широка е оваа тема но знај дека е грешка, нека провоцираат, нека веат знамиња, нека крадат.
Како бе нека крадат,па зарем за нив не треба да важат закони?Ќе не задолжат до степен да нема пензии за пензионерите,да укини бесплатно здравство и истото ќе колабира,ама пак ќе биде наша најмила?Некако размислувањава ти се премногу наивни.

Ние не ја даваме тие си ја зедоа.Си играат курташак како ќе им текне.Сега да ги молиш нема да прифатат федерализација.Каква Илирида кога ја имаат целата држава на тацна.Пават тендери,прават пари прават тајни договори со приватни фирми со државни пари,не одговараат за ништо.Не се будали да формираат некоја си Илирида кога во Севернава нит за струја плаќаат нит даноци.Се клетиот каур им плаќа.Оди од Трапчин Дол на таму па ќе видиш какви знамиња се веат.Затоа и претходно пишав последна надеж за спас на државава ни коалиција мегу Левица и ДПМНЕ,иначе маф ни е работава.Се виде нашиот патриотизам,ги оставивме љугето од 27 април да скапуваат во затвор.
Ne prijatele,
Edinstven spas vi e da se opametite (Ne ti) tuku site makedonci i da vi tekni BAREM ednash deka vi klavaat debel Kur podmackan so lubrikanti za da ne go setite naednash.
I dodeka ima kurvi (SDSSM) prodadeni za sendvicina , maslo ili rabotno mesto po dogovor od 3-6 meseci niz Makedonija i ce ima Albanci koi ce ve perdashat.
Najdobro e pred se da gi sredite niv posele se drugo.

Како бе нека крадат,па зарем за нив не треба да важат закони?Ќе не задолжат до степен да нема пензии за пензионерите,да укини бесплатно здравство и истото ќе колабира,ама пак ќе биде наша најмила?Некако размислувањава ти се премногу наивни.
Баш тоа е поентата, да крадат.
И до потачки стап ние да стигнеме ама Македонија да живее, да ги победи нив.

Pa toa e i fintata, da ja ispustat do posleden denar i posle sami ce im ja dademe. I so nashi pari si go polnat kosovo so naoruzhuvanje i se shto im treba za prezemanje. Plus broj1 vo svetot se so drogi i ostali mafii. i tie miljardi isto za toa se koristat.

Jebiga, duri pametniot se duma budaliot mu ja dupi zhenata.

Ne prijatele,
Edinstven spas vi e da se opametite (Ne ti) tuku site makedonci i da vi tekni BAREM ednash deka vi klavaat debel Kur podmackan so lubrikanti za da ne go setite naednash.
I dodeka ima kurvi (SDSSM) prodadeni za sendvicina , maslo ili rabotno mesto po dogovor od 3-6 meseci niz Makedonija i ce ima Albanci koi ce ve perdashat.
Najdobro e pred se da gi sredite niv posele se drugo.
Ти шо си по националност?

Доколку утре не ги усвојат измените на законот за патни исправи освен што со стар пасош нема да може да се излезе надвор од Македонија уште полошо е што со стара сообраќајна и возачка дозвола нема да може да се вози кола од 13 февруари никаде во Македонија:

Ne cekam ovaj dibekov shto ce reci

Ti shto mislish shto sum?=
Од кај знам,шо толку се срамиш од својата националност?Нели даваше некои предлози претходно,шо не преземиш ти нешто?
Автоматски споено мислење:

Гнаси продадени.

Од кај знам,шо толку се срамиш од својата националност?Нели даваше некои предлози претходно,шо не преземиш ти нешто?
Eve cekam od tebe sovet shto kako.
Inace sekoj shto znaj da cita od samite textovi ce procita shto nacionalnost sum!
Prodadena kurva za sendvice, maslo ili za bugarski pasosh definitivno ne sum. A ovaj drmoserecov shto ne znaj ni pravilno makedonski da pishuva
prvo neka porasni pa neka se javi kaj mene.

Back
На врв Bottom