Влијанието на социјалните мрежи во врска или брак? * разведени и сингл жени после 35та

Дали социјалните мрежи имаат улога во еден брак или врска?

• Да

Гласови: 69 76,7%
  • Не

Гласови: 21 23,3%

• Вкупно гласачи
    90
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.117
Поени од реакции
11.636
Да речеме дека оформуваш мислење базирано на искуствата на луѓе кои те опкружуваат, така?
a minute later...

Јас можам да ти посведочам за милион успешни приказни...
И то е се' шо треба да се знае за женско бранење на ставови и контакт со реалност.

Бара мислење базирано на искуство сопствено од луѓе од опкружувањето за по 2 секунди сам себе убио со реченицата дека познава МИЛИОН успешни приказни.

Јас не познавам човек што знае МИЛИОН други лица.

А кога сме кај статистиките, водиш во темата со писанија од типот „самоубиство од заседа“ :D :D :D :D
Чоколисимо ти диши во врат, така да пази се. хахахахахах

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
Затоа и ги викаме исклучоци.
Ама некако слабо им оди математиката на женскиве дебатерки тука, оти мислат ако нафрлат што повеќе исклучоци и хепи ендови, на крај кумулативно се собираат, и процентот за успех расне ;)
Глеј сега, глеј:

...Не побивам никого, си праиме муабет, напротив ги почитувам неговите теории, со дел од нив во одреден степен и се согласувам....
Болдираното е она што го велат: ,,ѓаволот се крие во деталите." Профи, дипломатски - пар екселанс. Се кладам дека никој не обрна внимание на овој маестрален и навидум безначаен детаљ и генерално помина како демек дека се согласува но само ,,со дел и во одреден степен" со Сусаро, и, секако, кецот од ракавот: ПОЧИТТА на неговите ТЕОРИИ.

Ако се загледаш вака, испаѓа дека тоа се само теории, кон кои, сепак, има некаква почит (обично е чисто од култура), но, вели понатаму, само со некој дел од нив и во одреден степен.

Абе зми(и)...зми(и)!

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.928
Поени од реакции
25.354
a minute later...

И то е се' шо треба да се знае за женско бранење на ставови и контакт со реалност.

Бара мислење базирано на искуство сопствено од луѓе од опкружувањето за по 2 секунди сам себе убио со реченицата дека познава МИЛИОН успешни приказни.

А кога сме кај статистиките, водиш во темата со писанија од типот „самоубиство од заседа“ :D :D :D :D
Извини, не знаев дека имаме лице со аутизам тука. Зборот „милион“ е употребен како метафора за „голем број“, што не мора да значи дека е буквално милион.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.806
Поени од реакции
3.008
Леле леле лелееее, ама го отупевте.. толку загрижени дали разведена жена ќе нашла или не маж (а они сите сингл):icon_lol: ко да е најбитно у живот маж да има чоек, некој да ти трие сол на глаа секој ден...
Еве почекајте да се разведам (пу пу)па ќе ви кажам за колку време сум нашла нов :pos:
Минути, денови, секунди, месеци........тик так тик так......штоперица ќе пуштам еве специјалноо да измерам и секунди

Последно уредено:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.979
Поени од реакции
12.601
ко да е најбитно у живот маж да има чоек, некој да ти трие сол на глаа секој ден...
Триење сол над глава > мелење како празна воденица.

Член од
22 август 2022
Мислења
649
Поени од реакции
1.982
Глеј сега, глеј:

Болдираното е она што го велат: ,,ѓаволот се крие во деталите." Профи, дипломатски - пар екселанс. Се кладам дека никој не обрна внимание на овој маестрален и навидум безначаен детаљ и генерално помина како демек дека се согласува но само ,,со дел и во одреден степен" со Сусаро, и, секако, кецот од ракавот: ПОЧИТТА на неговите ТЕОРИИ.

Ако се загледаш вака, испаѓа дека тоа се само теории, кон кои, сепак, има некаква почит (обично е чисто од култура), но, вели понатаму, само со некој дел од нив и во одреден степен.

Абе зми(и)...зми(и)!
Да си жив и здрав. Успеа да насмееш змија. И тоа отровница, високоризична. :ROFLMAO:

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.829
Поени од реакции
6.435
a minute later...

чути не ја џибај, че излези со некој ромка статистики, че фрла со влечка од Чик-Папуче Куманово по тебе.
Автоматски споено мислење:

ајде малку реално овај Џоли е as betta as they come. - Ме изневри оти му лајкна слика на еден на Инстаграм, а на Инстаграм не се лајкој туку срцина. The fuck up? Хистерија, матка имаш или мадина. THE FUCK UP? Толку скопска изјава, гарант има и канал на Јутјуб каде постира а деј ин д лајф.

Последно уредено:

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.136
Поени од реакции
9.595
Да си жив и здрав. Успеа да насмееш змија. И тоа отровница, високоризична. :ROFLMAO:
За некого отровот е лек а за некој само отров....и тука доаѓаме до еден заклучок околу природата на овој универзум, каде се си има своја спротивност и спротивностите се уствари у основа еден феномен. Тоа што би била змија отровница имплицира на тоа дека постои друга страна на паричката каде ти си Дева Марија.
Не можеме да избегаме од нашата природа.....фала Богу.

Член од
22 август 2022
Мислења
649
Поени од реакции
1.982
За некого отровот е лек а за некој само отров....и тука доаѓаме до еден заклучок околу природата на овој универзум, каде се си има своја спротивност и спротивностите се уствари у основа еден феномен. Тоа што би била змија отровница имплицира на тоа дека постои друга страна на паричката каде ти си Дева Марија.
Не можеме да избегаме од нашата природа.....фала Богу.
Ни едното ни другото не сум, за другата страна од паричката прекратки фитли имам.
Живчоек, шо малку подзастанува пред да искритикува некого. Сакам да дискутирам, не сакам да се натпреварувам.
Имав и јас свои „правилници“ според кои луѓето ги сврстував во одредени групи.
Но, животот многу често демантира и сфатив дека правилното е тоа што на одредена личност ѝ одговара во моментот и тогаш сите книги за самопомош и совети стануваат само money trap.
Во љубов и партнерство нема правила. Можеш да играш сосема спротивно од нечии пишани или непишани правила и пак да победиш.

Член од
5 март 2023
Мислења
431
Поени од реакции
1.748
a minute later...

Нема контакт со реалност, реалност за жените е нивната емоција во моментот. Како се чувствува во моментот, така менува ставови. Таа ЧУВСТВУВА дека е во право. Емоции и факти се две дијаметрално спротивни работи.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.117
Поени од реакции
11.636
Извини, не знаев дека имаме лице со аутизам тука.
Кој ми те нервира тебе миличко? :smirce:
Пак ми те начека некој во тесно кога сама се побиваш во 3 реченици?

Вервај не сакаш јас да ти одговорам на овие срањата што си ги пишала.
Ако ти се дебатира како човек бујрум, ако не - не јади бубрези.

Зборот „милион“ е употребен како метафора за „голем број“, што не мора да значи дека е буквално милион.
Така де, ти можи да се користиш со метафори кога ти е во прилог, а претходно го подјебаваше членот што го цитираш и на ниво на статистичка грешка сакаше да му ги пресметаш фактите. Те личи.

Нема контакт со реалност, реалност за жените е нивната емоција во моментот. Како се чувствува во моментот, така менува ставови. Таа ЧУВСТВУВА дека е во право. Емоции и факти се две дијаметрално спротивни работи.
Ќути, некни ПМС имала па го натера мажот ѕидот да го фарба. Ако ја понервираме ќе го тера поткровје да крени.
Го жалам братот.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.928
Поени од реакции
25.354
Кој ми те нервира тебе миличко? :smirce:
Пак ми те начека некој во тесно кога сама се побиваш во 3 реченици?

Вервај не сакаш јас да ти одговорам на овие срањата што си ги пишала.
Ако ти се дебатира како човек бујрум, ако не - не јади бубрези.

Така де, ти можи да се користиш со метафори кога ти е во прилог, а претходно го подјебаваше членот што го цитираш и на ниво на статистичка грешка сакаше да му ги пресметаш фактите. Те личи.

Ќути, некни ПМС имала па го натера мажот ѕидот да го фарба. Ако ја понервираме ќе го тера поткровје да крени.
Го жалам братот.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Ние од емоции, вие од пуни тестиси, исти К различно паковање.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.117
Поени од реакции
11.636
Ние од емоции, вие од пуни тестиси, исти К различно паковање.
Кои црни пуни тестиси?
Не одговараме ние со сам себе убио реплики.

Едната, се расправа некни со Марк и вика абе жените ако сакаат (значи никој не разговара тука за пристојно и нормално однесување туку ако сакале - значи им се можи) тогаш и дење ќе се ебат не мора ноќе да излегуваат.
Всушност јас знам значителна бројка на жени шо го прат истото - и со ова се самоубива самата и всушност му ја потврди тезата на Марк.

Другата, му вика на Птица дека тој не смее да кажува за проценти пошто тоа сигурно го истресил од ракав и не е реална слика за муабетот ("мислење базирано на искуства") и во следните 2 реченици се самоубива со изјавата: „Јас лично знам милион примери“.
Искуство таа имала со милион луѓе кои се прежениле/премажиле и било тоа хепи енд. Милион познава, еден цел милион. Коза.

Па уште кога ќе му посочиш дека муабетот веза нема со реалноста се спушта ад хоминем, не си сфаќал ти, метафора било, аутизам си имал и слични глупости на една емоционално недозреана личност. :sramezliv:

Не е до понуите тестиси. ;)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Кои црни пуни тестиси?
Не одговараме ние со сам себе убио реплики.

Едната, се расправа некни со Марк и вика абе жените ако сакаат (значи никој не разговара тука за пристојно и нормално однесување туку ако сакале - значи им се можи) тогаш и дење ќе се ебат не мора ноќе да излегуваат.
Всушност јас знам значителна бројка на жени шо го прат истото - и со ова се самоубива самата и всушност му ја потврди тезата на Марк.

Другата, му вика на Птица дека тој не смее да кажува за проценти пошто тоа сигурно го истресил од ракав и не е реална слика за муабетот ("мислење базирано на искуства") и во следните 2 реченици се самоубива со изјавата: „Јас лично знам милион примери“.
Искуство таа имала со милион луѓе кои се прежениле/премажиле и било тоа хепи енд. Милион познава, еден цел милион. Коза.

Па уште кога ќе му посочиш дека муабетот веза нема со реалноста се спушта ад хоминем, не си сфаќал ти, метафора било, аутизам си имал и слични глупости на една емоционално недозреана личност. :sramezliv:

Не е до понуите тестиси. ;)
И црни се? Може помодреле.

Kajgana Shop

На врв Bottom