- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 16.771
- Поени од реакции
- 19.082
Кои се тие варијацииОдприлика исто што и жената, со некои машки варијации...
Кои се тие варијацииОдприлика исто што и жената, со некои машки варијации...
Значи, од сериозни бројќи на жени кои се курваат (според тоа што ти знаеш)Не се разбираме со тебе, не ми ја сфаќаш поентата.
На жените ако им е дојдено да се курваат тоа можат да го прават и денски, немора навечер.
Доаѓаме до:Од мое лично не, мене не ми брани мажот ми да излегвам навечер, ама колку примери знам, бројките се сериозни.
Значи, го изврти муабетот на крај дека се курвале и машките, шојма врска, чудо големо, иако претходно тврдеше дека знаеш така поприлично голем број на жени кои се курваат преку ден.Се курваат и мажи и жени, шо не ви е јасно тука ?
На тие проводи со другачките, можеби ќе најде нешто што и фали.Дај не бидете прости на темава, сега ќе ви каже тетка зашто, жена ако оди по швалери, тоа само значи дека дечко и не го бива, да не бидам вулгарна, нешто и фали во врската, а исто така и мажот ако тргне по други жени. Преминавте во тема неверство.
Кај виде дека напишав машките се криви оти жените се курваат ?Значи, од сериозни бројќи на жени кои се курваат (според тоа што ти знаеш)
Доаѓаме до:
Значи, го изврти муабетот на крај дека се курвале и машките, шојма врска, чудо големо, иако претходно тврдеше дека знаеш така поприлично голем број на жени кои се курваат преку ден.
Така да, колку год и да не сфаќаш, ти баш ја оправда поентата на Марк (без разлика дали е тој во право или не).
На крај, испадна според тебе дека жените се курваат кога сакаат и каде сакаат ама мажите се криви за истото.
Океј, фала на муабетот.
целиот мој аргумент за тоа како не е (според мене) во ред било кој од партнерите да излегува навечер по дискотеки, барови и по журки без партнерот го објасни со една реченица.Е сега уште да сватиш и тоа дека шансата прави арамија и од чесниот човек.
Еве Стефи јас ќе ти нацртам…Кај виде дека напишав машките се криви оти жените се курваат ?
Која е поентата на Марк кажи ми, и објасни ми ако не ти е тешко зошто жената смее денски да излегува а навечер не
Ти на тема "колку пари се потребни за пристоен живот" десет дена уназад прашуваш дали пари за швалерка спаѓаат во пристоен живот, така да ќутиAbe najubo i kurtoni da vi kupime pred izlegvanje.
Kaj sakame da ne zbora svalerot deka sme prosti i zaostanati balkanci
Jas sum masko, mene me liciТи на тема "колку пари се потребни за пристоен живот" десет дена уназад прашуваш дали пари за швалерка спаѓаат во пристоен живот, така да ќути
Па пример, не е толку страшно јас да се натрескам и со осмици и падни стани да се приберам дома или ме донесат некои до врата.... додека ако ти се натрескаш и маваш осмици и падни стани по патот утре ке ти се смее цел град и тебе и на твоето семејство а башка ке бидеш и ебана од рандом кој ке стигне....Кои се тие варијации
Епа тогаш да ти најдиме маж за швалер или како ќе прајме ?Jas sum masko, mene me lici
Со сила се прајш три и пол или?Кај виде дека напишав машките се криви оти жените се курваат ?
Која е поентата на Марк кажи ми, и објасни ми ако не ти е тешко зошто жената смее денски да излегува а навечер не
Ееее тука те чекав, маж го личи да се влечка по улици, а жена ако се влечка по ќе речи народот,ќе ја ебат по улици, не го бива вака другариПа пример, не е толку страшно јас да се натрескам и со осмици и падни стани да се приберам дома или ме донесат некои до врата.... додека ако ти се натрескаш и маваш осмици и падни стани по патот утре ке ти се смее цел град и тебе и на твоето семејство а башка ке бидеш и ебана од рандом кој ке стигне....
Тоа е реалноста. Ако јас се здробам сигурно нема да ме соберат некои женски и да ме однесат на ебење ами ке се држат подалеку од мене, но ако ти се здробиш верувај мнозина со полни ташаци ке се израдуваат.Ееее тука те чекав, маж го личи да се влечка по улици, а жена ако се влечка по ќе речи народот,ќе ја ебат по улици, не го бива вака другари
Вас убо да ви е на газето, можи и со другари да се заглави во некој локал, можи и да се курвате, можи и да се пијаните, све тоа оправдано, ама жената не ја личи, жена ја личи дома в кујна