- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.929
- Поени од реакции
- 25.362
Какво кафе? Кај мајка ѝ ќе оди.Оти бе не му кажвате на командантот дека и на "кафе денски" можи да му се изеби со некој ако сака, м ?
Какво кафе? Кај мајка ѝ ќе оди.Оти бе не му кажвате на командантот дека и на "кафе денски" можи да му се изеби со некој ако сака, м ?
Од мое лично не, мене не ми брани мажот ми да излегвам навечер, ама колку примери знам, бројките се сериозни.Ова од лично искуство пишуваш?
На спиење и то, неколку дена, со се деца со се свеКакво кафе? Кај мајка ѝ ќе оди.
Зошто мислиш дека мене ме интересира дали твоето маже ти брани или не ти брани да излегуваш сама навечер?Од мое лично не, мене не ми брани мажот ми да излегвам навечер, ама колку примери знам, бројките се сериозни.
Тоа значи дека мажите се криви жените шо им се курваат или дека Марк е во право?Од мое лично не, мене не ми брани мажот ми да излегвам навечер, ама колку примери знам, бројките се сериозни.
Зошто мислиш дека па дека нас не интересира дали ти му браниш на твоето женче да излегва навечер или неЗошто мислиш дека ме интересира дали твоето маже ти брани или не ти брани да излегуваш сама навечер?
А зошто не си способна да смислиш оригинална реченица?Зошто мислиш дека па дека нас не интересира дали ти му браниш на твоето женче да излегва навечер или не
Тоа значи дека ти колку сакаш брани и таа ќе најди начин да се искурва ако сакаТоа значи дека мажите се криви жените шо им се курваат или дека Марк е во право?
Знам, мажите се криви.
Бадијала прашав.
Значи:Тоа значи дека ти колку сакаш брани и таа ќе најди начин да се искурва ако сака
На тие години сигурно се радува коа ќе излезе, да се напие една ракија и да изгледа едни вести на раат.Па јас не знам во кое време сте заглавени вие. Наместо да бидете по open minded од нас постарите вие размислувате попримитивно и од дедо ми. Моите родители се во брак преку 35 години, па татко ми никогаш не и пререкол на мајка ми за излегувањата на вечера со колешки во петок навечер.
Ако е во врска, не значи дека не треба да има свој сопствен живот. Напротив, и двајцата заслужувате да имате личен простор и некаков вид на издувен вентил.
Се плашам дека ваквиот контролирачки став ќе ви се влоши со текот на годините.
Држи се на темата за кафињата и излегувањата навечер, небитно е каква реченица јас ќе склопам.А зошто не си способна да смислиш оригинална реченица?
Тоа значи дека не си многу бистра, ништо друго. Еден мој пријател, Бог да го прости, заглави по затвори и умре таму, секогаш велеше, ситуација јебе пичку. Е сега, ако машкото направи толку очаен избор да биде со жена која од денско кафе завршува во неверство, треба добро да си ги преиспита принципите на бирање жени.Тоа значи дека ти колку сакаш брани и таа ќе најди начин да се искурва ако сака
Ајде жити се, погоди од три пати.Дали ти мислиш дека ако и браниш навечер да излези си постигнал нешто во таа врска, и која е разликата со излегување денски и навечер ?
Абе пак не ми кажа која е разликата со денски и навечер, денски смее ама навечер не ... Шо има толку навечер шо те плаши тебе, еве не знам.Тоа значи дека не си многу бистра, ништо друго. Еден мој пријател, Бог да го прости, заглави по затвори и умре таму, секогаш велеше, ситуација јебе пичку. Е сега, ако машкото направи толку очаен избор да биде со жена која од денско кафе завршува во неверство, треба добро да си ги преиспита принципите на бирање жени.
Исфрустрирани навивачки на Атлетико Мадрид, од тоа коса ми се крева на главата.Шо има толку навечер шо те плаши тебе, еве не знам.
Муабетот беше дека апсурдно е да и браниш навечер да излези сама со другарки, демек денски смее ама навечер јокЗначи:
1. Ако сака ќе излегва навечер, ако сака нема да излегва.
2. Ако сака ќе се курва, ако сака нема да се курва.
Ти ќути, облечи суќната и зачисти по дома ко прав папучар.
Фини заклучоци влечиш, а и добра ти е статистиката дека и денски на кафе се дупеле оти им се можело.
Ти викам јас, мажите се криви.
Хахах види мајката, кога немаме аргументи одма тема се менваИсфрустрирани навивачки на Атлетико Мадрид, од тоа коса ми се крева на главата.